Acasă Politic PNL și PSD se giugiuleau la USL, acum se împung

PNL și PSD se giugiuleau la USL, acum se împung

DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta s-a declarat luni dezamăgit de răspunsul liderului PNL Alina Gorghiu la propunerea sa de dialog cu Opoziția pe teme fundamentale precum revizuirea Constituției, sistemul electoral, legile siguranței naționale sau Master Planul pe transport.

„Am propus dialog cu Opoziția pe 5 teme politice esențiale pentru toți românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal și în rest NIMIC! Păcat!”, a scris premierul pe Twitter.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis luni premierului Victor Ponta că el nu este în postura de președinte „pentru a se erija în mediator”, ca răspuns la invitația la dialog lansată de șeful Guvernului către liberali pentru găsirea unor soluții comune pentru temele importante aflate în dezbaterea publică.

„Dacă dl Victor Ponta este depășit de anumite probleme sau dorește stabilirea unei poziții unitare, la nivelul întregii clase politice, în legătură cu anumite teme, se poate adresa în acest sens președintelui. Dl Ponta nu este președintele României pentru a se erija în mediator, nu poate fi și presedinte de partid și mediator și prim-ministru și deputat. Singura instituție care poate asigura o mediere între partide, pe diverse teme, este președintele României”, precizează Gorghiu într-un comunicat remis CURENTUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.