Home Politic Ponta: articolul despre diferențele de chirii din contractele lui Iohannis, o gogoașă

Ponta: articolul despre diferențele de chirii din contractele lui Iohannis, o gogoașă

DISTRIBUIŢI

Victor Ponta afirmă, în calitate de jurist, că dincolo de orice dispută politică materialul de presă în care se face vorbire de diferențe de peste 100 de mii de euro între chiriile declarate și cele regăsite în contractele președintelui Klaus Iohannis reprezintă „o însăilare de speculații și presupuneri fără nicio dovadă”.

El a adăugat că poate acum președintele Iohannis realizează cât de ușor pot fi aruncate „acuzații nefondate” la adresa celor care ocupă „o funcție importantă”.

„Am citit și eu materialul apărut în presă, prin care se afirma faptul că au fost găsite diferențe de 115.000 euro între chiriile declarate și cele aflate în contractele dlui. Klaus Iohannis, în perioada 2004 — 2007. Dincolo de orice dispută politică, opinia mea de jurist este că e doar o gogoașă — o însăilare de speculații și presupuneri fără nicio dovadă concretă! Punct”, a scris premierul marți pe Facebook.

„Poate acum dl. Iohannis realizează cât de ușor pot fi aruncate acuzații total nefondate doar pentru că ocupi o funcție importantă. Și poate acum realizează cât de pripită a fost poziția domniei sale când, în data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzație (speculație) că nu am plătit în 2007-2008 taxe de 51.000 lei (cam 12.000 euro, deci mai puțin de o zecime din cei 115.000 euro de care este tot nefondat acuzat la rândul său). Iar acum, când toate documentele și expertiza au arătat indubitabil că eu am plătit toate acele taxe către stat, discuția devine inutilă”, a arătat premierul.

Victor Ponta a mai afirmat că, pentru el, „acel moment ține de trecut”.

„Nu mai am resentimente și nici reproșuri de făcut, dar sper că acum Președintele României (când simte la rândul său ce înseamnă să fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multă circumspecție și echilibru asemenea situații”, a conchis premierul.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.