Acasă Politic Ponta: De mâine ne putem așeza la masă cu liderii PNL pentru...

Ponta: De mâine ne putem așeza la masă cu liderii PNL pentru refacerea USL.Crin refuză invitația

DISTRIBUIȚI

 

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, că de luni liderii PSD sunt dispuși să se așeze la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, spunând că ar trebui să plătească cei care au jucat la poker soarta Uniunii și au pierdut la cacealma. „De mâine suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL pentru a porni de acolo de unde am lăsat proiectul început în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulți o așteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorință de a profita de acest moment”, a spus Ponta.

 

Comentând rezultatul euroalegerilor, Ponta a spus: „Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor, pentru cei care au jucat la poker soarta USL, sau a propriului partid, care au pierdut la această cacialma și cred că trebuie să își asume cu siguranță responsabilitatea”.

 

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in a doua sa interventie dupa anuntarea exit-poll-urilor, in care partidul a obtinut un scor sub tinta asumata, ca „razboiul (cu PSD) de-abia incepe” iar liberalii nu „iau mita” si nu vor lasa Romania pe mana „baronilor rosii”.

„Indiferent de rezultatul alegerilor ii aisgur pe toti cetatenii Romaniei, pe membrii partidului, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile. PNL nu ia mita. PNL este singurul partid care pe baza principiilor si in virtutea valorilor a fost capabil sa paraseasca o guvernare si nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai putin caldut la guvernare”, a spus el, intr-un mesaj adresat disidentilor din partid.

„Cei are isi inchipuie ca doi, trei, cinci liberali capturati din diferite motive pot sa substituie vointa unui partid care de 139 de ani traieste din valori si nu din pomeni se insala amarnic”, a continuat acesta.

Crin Antonescu a sustinut ca PNL „va reprezenta cetatenii impotriva baronilor” PSD si nu va lasa „Romania pe mana baronilor rosii”.

PNL va fi principala forta politica in lupta impotriva PSD-izarii Romaniei, a continuat liderul liberalilor, avertizand ca „acest razboi nu s-a terminat”, ci „de-abia a inceput”.

„Batalia politica e o batalie majora iar optiunea PNL a fost facuta”, a mai spus Antonescu, inainte de a adauga ca liberalii reprezinta „speranta si proiectul de occidentalizare a Romaniei impotriva feudalismului rosu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.