Acasă Politic Ponta îl pișcă pe Băsescu cu răpirea

Ponta îl pișcă pe Băsescu cu răpirea

DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că, din datele pe care le au autoritățile române în prezent, cetățeanul răpit în Burkina Faso este bine, însă a precizat că „ar fi o crimă” să dezvăluie lucruri confidențiale despre acest caz.

Întrebat dacă persoana răpită e bine, Ponta a răspuns: „Din toate datele pe care le avem acum, da, dar repet e un domeniu în care dacă facem exces de comunicare s-ar putea exact să facem cea mai mare greșeală și sunt convins că oameni care au ocupat funcții în statul român știu acest lucru. Show-ul cu mâini ridicate la aeroport aparține trecutului”.

„Vești am în fiecare zi și de acolo, dar, așa cum siguranță știe un fost președinte al României, ar fi chiar o crimă să vorbești în fiecare zi dezvăluind niște lucruri confidențiale și care, dacă le dezvălui, ar putea chiar să pună în pericol grav viața și integritatea cetățeanului român”, a afirmat Ponta într-o declarație de presă la Riad, citat de AGERPRES.

Premierul a mai spus că se fac eforturi în acest caz, că sunt discuții cu „toți partenerii”, însă a insistat asupra faptului că nu se va comunica decât „ceea ce este sigur și ceea ce este de natură de a nu pune în pericol viața celui răpit”.

„Să sperăm că în cel mai scurt timp îl avem din nou acasă”, a conchis Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.