Home Politic Ponta, luat peste picior de tinerii de la Bistrița: „Fă, Viorele, în...

Ponta, luat peste picior de tinerii de la Bistrița: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”

DISTRIBUIŢI

Un grup de tineri bistriţeni a adus, vineri, la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde se afla în vizită premierul Victor Ponta, o barcă pneumatică şi un banner inscripţionat cu mesajul: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”. Cei cinci tineri au adus o barcă pneumatică umflată şi s-au aşezat cu ea la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde premierul Victor Ponta a inaugurat, vineri dimineaţă, două secţii din această unitate medicală, cele de Obstetrică şi Neonatologie, reabilitate cu 2,4 milioane de euro, bani proveniţi de la BIRD şi BEI. De barcă, tinerii au lipit un banner inscripţionat cu mesajul: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”. În suita premierului se afla şi ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, cea căreia premierul i s-ar fi adresat, în timpul inundaţiilor din judeţul Teleorman, la urcarea într-o barcă pneumatică, cu: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Potrivit unor surse locale, cei cinci tineri au ajuns cu barca în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă după ce premierul intrase în clădire, astfel că şeful Guvernului nu i-a văzut. După ce s-au instalat, ei au fost abordaţi de ofiţeri SPP şi legitimaţi de jandarmi, iar după circa o oră, văzând că vizita premierului nu s-a încheiat, protestatarii s-au retras, aşa încât Victor Ponta nu i-a văzut nici la ieşire. Surse politice au declarat că cei cinci sunt tineri liberali, însă conducerea filialei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud a negat că i-ar cunoaşte.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, în 22 aprilie, în localitatea Beiu, din judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat că, marţi, la Beiu, Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu „fă”, că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu „măi”, Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent. Ulterior, premierul Victor Ponta declarat, la lansarea candidaţilor PSD la europarlamentare, răspunzând unei întrebări, că i s-a adresat ministrului Doina Pană cu expresia: „Măi”, dar nu o va mai folosi, pentru ca să înţeleagă şi „colonelul Turcescu”, el precizând că va fi atent să nu se înţeleagă „găozar” sau „ţigancă împuţită” din declaraţiile sale.

Foto: Vocea Transilvaniei

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.