Acasă Politic Primarul Galațiului acuzat de folosirea fondurilor publice în campanie

Primarul Galațiului acuzat de folosirea fondurilor publice în campanie

DISTRIBUIȚI

PNL Galati acuza ca mașina destinată efectuării de anchete sociale a fost folosită de către directorul Picu Roman pentru a-i face campanie electorală primarului Marius Stan

Partidul Național Liberal ia act de faptul că resursele unei societăți din subordinea Primăriei Galați au fost folosite în scopuri electorale.

Astfel, după ce angajați ai Ecosal și candidatul la funcția de consilier local (Bogdan Ardean — locul 4 pe listele PSD) au folosit mașina Ecosalului pentru a lipi afișe electorale cu Ionuț Pucheanu, constatăm aceleași obiceiuri proaste și ilegale, la subordonații politici și administrativi ai primarului Marius Stan.

În ziua de 17 mai 2016 (vezi link you tube: https://youtu.be/usU9ZH4fbpc), directorul Cantinei de Ajutor Social, Picu Apostol Roman (membru UNPR), a participat la o emisiune electorală ușor inedită, în sensul că ea a fost realizată din mașina folosită în mod normal pentru anchete sociale. Concret acesta a fost filmat (60 de minute), în timp ce conducea mașina cu nr. GL 09 SHE și povestea mărețele realizări ale primarului în funcție, Marius Stan.

Practic, desi se afla în timpul programului de lucru, în loc ca mașina Direcției de Asistență Socială să fie utilizată în scopul pentru care a fost achiziționată din banii gălățenilor, ea a fost folosită în mod ilegal de către Picu Roman, directorul Cantinei de Ajutor Social, pentru a-i face campanie electorală lui Marius Stan, candidat UNPR la funcția de primar, probabil ca o mulțumire pentru că l-a pus în această funcție.

Mai mult, urmărind filmarea am putut observa cum directorul Picu Roman conduce extrem de neglijent, efectuând depășiri periculoase și încălcând în mod repetat codul rutier (la minutul 38.19 se vede clar cum trece pe roșu).

În consecință, Partidul Național Liberal va sesiza organele în drept cu privire la aceste ilegalități și condamnă felul în care unii contracandidați se folosesc de resursele publice, în fond de banii gălățenilor, pentru a-și face campanie electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.