Home Politic Primii PSD-iști care îi vor capul lui Victor Ponta: Robert Negoiță și...

Primii PSD-iști care îi vor capul lui Victor Ponta: Robert Negoiță și Liviu Pop

DISTRIBUIŢI

Robert Negoiță și Liviu Pop sunt doi submediocri promovați chiar de Victor Ponta: primul și-a luat bacalaureatul spre 30 de ani iar al doilea e un agramat profesoraș de matematică ce nu a știut să rezolve o banală problemă de matematică la solicitarea jurnaliștilor. Sosit la sediul PSD în urmă cu câteva minute, Negoiță a anunțat că dorește ca PSD să renunțe la guvernare și să respecte voința poporului.

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță spune că, în opinia sa, după rezultatele alegerilor prezidențiale, PSD ar trebui să facă „un pas în spate”, pentru a permite echipei lui Klaus Iohannis să guverneze.

„Poporul nu greșește niciodată. Poporul a ales în proporție covârșitoare. Cred că este o lecție pentru noi și cred că ar trebui să facem un pas în spate. De prea multe ori, și eu și noi cu toții, am simțit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei lui Iohannis să vină să guverneze. Eu sper sincer că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învățăm cu toții”, a declarat, luni, Negoiță, la sediul PSD.

Prezent într-o emisiune TV, lingăul până mai ieri al lui Ponta, Liviu Pop s-a declarat fericit că „un profesor din preuniversitar va conduce România” , încercând și el să treacă la un nou stăpân. Mare om, mare caracter.

 

Și bineînțeles că Liviu Pop nu putea să nu-și mai demonstreze încă o dată incultura. Întrebat de reporter dacă el crede că Meleșcanu va demisiona, Liviu Pop a răspuns că nu se poate antepronunța, ca și cum ar urma să se pronunțe el în această privință, undeva, cândva. Oricum, apreciem că a învățat termenul și nu mai folosește ”autopronunț”.

 

Citește și Agramatul Liviu Pop-PSD lovește din nou

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.