Acasă Politic PSD a început să cerșească semnături pentru moțiunea de cenzură

PSD a început să cerșească semnături pentru moțiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu două săptămâni moțiunea de cenzură a social-democraților îndreptată împotriva Executivului a fost respinsă, liderii acestei formațiuni politice au declanșat un război psihologic îndreptat împotriva parlamentarilor puterii pentru a strânge semnăturile necesare pentru încă o moțiune, la sfârșit de sesiune parlamentară, din dorința de a amplifica circul mediatic la nesfârșit.
Astfel, potrivit unor surse citate de agenția Mediafax, PSD va încerca astăzi să strângă de la parlamentari semnături pentru moțiunea de cenzură, pe holul Camerei Deputaților, textul documentului și un tabel pentru semnături urmând să fie amplasate la intrarea în plen. Ieri, la ședința grupurilor PSD din cele două Camere, moțiunea de cenzură a social-democraților a fost semnată doar de aproximativ 80 de parlamentari social-democrați, aproape jumătate dintre senatorii și deputații partidului fiind absenți. În acest sens, cei prezenți la ședință au stabilit să amplaseze textul moțiunii de cenzură în fața sălii de plen, astăzi, când cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în ședință comună pentru a discuta articolele declarate neconstituționale din legile de austeritate asumate de Guvern.
Prin amplasarea moțiunii și a tabelului cu semnături în fața plenului, PSD speră să strângă semnăturile atât de la propriii parlamentari care nu au fost luni la Parlament, cât și de la cei ai PNL. De asemenea, PSD se bazează pe semnăturile parlamentarilor PDL care au votat moțiunea de cenzură inițiată după ce Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament, dar și pe cel puțin ale încă opt senatori sau deputați din arcul proguvernamental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.