Acasă Politic PSD ii cere lui Guest -dovada!-

PSD ii cere lui Guest -dovada!-

DISTRIBUIȚI

Secretarul general al PSD, Dan Matei Agathon, i-a reprosat ieri voalat ambasadorului SUA, Michael Guest, ca vorbeste public despre coruptia din Romania fara a recurge la -canalele diplomatice- pentru a informa guvernul despre acest fenomen. Liderul social-democrat a precizat ca daca ambasadorul SUA are date despre elemente de coruptie sau despre cheltuirea nelegala de bani publici, ar fi firesc ca, pe canale diplomatice, sa fie prezentate guvernului si premierului astfel incat executivul sa intervina imediat. -Atunci cand este vorba de un ambasador care sprijina efectiv si afectiv eforturile tarii noastre de incadrare in structurile euro-atlantice, este firesc ca un punct de vedere sa fie prezentat premierului Adrian Nastase-, a adaugat Dan Matei Agathon.

Nemultumirea lui Agathon a survenit momentului in care diplomatul american a dat publicitatii, la sfarsitul saptamanii trecute, o declaratie in care aprecia ca fenomenul coruptiei ramane o problema grava pentru Romania si ca cei aflati la putere sunt responsabili fata de poporul roman in adoptarea de masuri categorice si concrete pentru rezolvarea ei.

Secretarul general al PSD nu a pierdut prilejul fara a face o mica ironie in stilul sau propriu, declarandu-se fericit de -revenirea- lui Michael Guest: -Apreciez revenirea ambasadorului Michael Guest in care acesta isi exprima increderea ca guvernul va avea o pozitie activa in combaterea coruptiei-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.