Acasă Politic PSD leaga fularase de gatul alegatorilor din 2008

PSD leaga fularase de gatul alegatorilor din 2008

DISTRIBUIȚI

Campania electorala din mediul rural se duce nu numai in randul persoanelor apte de vot, ci si a copiilor care vor vota de-abia in anul 2008. La una dintre scolile din comuna bacauana Urechesti, activistii PSD au intrat in incinta lacasului de invatamant, donand materiale electorale copiilor.


-Directorul scolii era plecat la Onesti, situatie de care propagandistii de partid ai PSD au profitat, incalcand Legea 373/2004 privitor la organizarea alegerilor-, a declarat primarul PD al comunei Urechesti, Nicolae Talamba. Sacoselele cu cadouri electorale contineau caiete cu chipul conducatorului, precum si tot felul de stegulete, calendare si postere. -Desi sunt primar al comunei si candidat pentru Camera Deputatilor din partea Aliantei D.A., nu mi-am permis sa incalc Legea electorala, nu am dus cadouri prin scoli, nu am cautat sa castig voturi necinstite-, a spus Nicolae Talamba. El a mentionat ca astfel de incidente nu au fost semnalate la Urechesti in campania electorala de la locale.

Evenimente similare au fost observate, tot ieri, la Liceul -Spiru Haret- din Moinesti si in comuna bacauana Solont, unde s-au distribuit in scoala nu numai materiale electorale ale PSD, ci si sacose cu alimente. In urma sesizarii trimise de catre Alianta D.A. catre Biroul Electoral Judetean Bacau, sacosele au fost luate de la scolari si duse la primarie.

Presedintele interimar al organizatiei PSD Bacau, Dumitru Bontas, a recunoscut ca astfel de materiale electorale au fost duse in comunele din judetul Bacau, dar ca ele ar putea sa fi fost impartite prin scoli -din graba-. -Este vorba despre fularase pentru copii, caietele si calendare, nimic iesit din comun-, a mentionat liderul pesedistilor bacauani. -Probabil ca, din pricina frigului, oamenii nostri au intrat in vreo scoala, pur si simplu din graba-, a adaugat liderul care l-a inlocuit la comanda PSD a judetului pe -eternul si fascinantul- deputat Viorel Hrebenciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.