Acasă Politic PSD se întărește cu cântărețul Ouatu, iar PMP cu dansatorul Tălmăcean

PSD se întărește cu cântărețul Ouatu, iar PMP cu dansatorul Tălmăcean

DISTRIBUIȚI

 

ULTIMA ORĂ! Cezar Ouatu s-a înscris în PSD și Edmond Tălmăcean s-a mutat la PMP – cam așa sună niște titluri de mare alertă din presa recentă. Asta în timp ce autoritățile de la Chișinău au instituit starea de urgență și toate instituțiile de forță au intrat în alertă pe bune.

 

Greu de găsit ceva mai semnificativ pentru a ilustra ridicolul, penbilul ce umple viața de zi cu zi a românilor. Deci, să reluăm știrea fff importantă: Cântărețul de pop-opera, ploieșteanul Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a înscris miercuri în Partidul Social Democrat, filiala Prahova.

 

Adeziunea de membru PSD a fost completată de artist în prezența președintelui interimar al social-democraților prahoveni, Daniel Savu. După cum se știe toată echipa PSD Prahova este formată din viitori pușcăriași. Președintele PSD Prahova, Mircea Cosma, șeful ultracorupt al Consiliului Județean, este cercetat în libertate sub control judiciar, deocamdată, pentru trafic de influență. Toți membrii familiei sale, toți apropiații, toată gașca din jurul baronului PSD practic toată floarea pesedistă este implicată în fapte de corupție, în șmenuială, ciordeală, furaciune.

 

Cântărețu și-a ales momentul perfect pentru a se înscrie în cuviosul partid de ciorditori, deoarece astfel cu toții vor putea beneficia în curând, când vor ajunge cu toții după gratii, de muzică gratis în celulă, Ouatu având vocea perfectă pentru melopee dramatice.

 

Bun venit în echipa de șmenari ai PSD! i-au urat viitorii colegi de pârnaie, la sediul PSD Ploiești, unde a avut loc festivitatea de primire în partid. După postrea anunțului pe facebook mulți comentatori și-au manifestat dezaprobarea și dezamăgirea față de opțiunea cântărețului de pop-opera. „Voi disocia artistul Cezar, pe care îl admir, de partizanul PSD”, îi scrie unul dintre ei, iar altul notează: „Păcat… Păcat… Păcat… Păcat… dar până la urma ‘It’s your life’ și este alegerea ta. Tare murdară este politica…”.

 

Alt comentator adaugă – „Păcat ptr. faptul că ai amestecat arta cu rahatul”, completat de cineva care adaugă și un sfat pentru artist: „Așa este Cezar dar tu transmiți prin muzică ta un mesaj pur acum te ai asociat cu cocina politică nu cred că mesajul tău va mai avea aceeași semnificație indiferent ce mizerie de partid alegeai este același lucru păcat că te ai murdărit în România politicienii sunt murdari”. Au mai fost multe alte mesaje mai directe care au fost șterse de feisbuciștii pesediști.

 

Nevoia de interuman a lui Ouatu

 

Ciudat este că decizia năstrușnică a cântărețului este consecutivă unei călătorii pe meleaguri unde ispitele drăcești ar fi trebuit să fi fost diminuate. Ouatu și-a lăsat barbă cu ceva vreme în urmă deoarece anunțase că “As vrea să mă duc doua săptămâni pe Muntele Athos pentru purificare spirituală. Să stau acolo printre călugări, pustnic. Este prima oară. Ideea este că vreau sa ajung sa ma purific spiritual, să le dau cadou primul meu album pop opera călugărilor, album care are un efect terapeutic, meloterapie”. Se pare că albumul pop nu a avut efectul scontat, călugării l-au blestemat că a ales calea satanei, a socialiștilor comuniști fără de Dumnezeu și credință . Întrebat de presă ce l-a apucat cu PSD-ul pop artistu a declarat chestii tare haioase:

 

Aderarea mea este bazată pe un crez social-democrat cu care eu am militat de multă vreme. Asocierea mea cu PSD nu este nimic altceva decât o asociere cu un partid care crede în egalitatea de șanse, în echitate, în evoluția personalității umane. Sunt principii în care eu m-am regăsit și de aceea am vrut să fac parte. În primul rând m-au stimulat și legăturile și prieteniile mele cu cei din Prahova, din Ploiești – eu sunt ploieștean – și eu cred că este o familie. Ceea ce vreau eu să promovez împreună cu PSD nu este nimic altceva decât egalitatea de șanse mai ales a artiștilor, a valorilor cu adevărat valori din România și să existe o scară a valorilor așa cum trebuie, din punct de vedere intelectual. Cunosc foarte bine pe dl senator Savu, și pe primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu. Am beneficiat și de o susținere în primul rând interumana, ceea ce este mult mai important decât numai cea politică. Cred că există o alchimie în primul rând interumana, care ne leagă. Putem face chestii benefice în favoarea societății românești și pe partea de cultură.

 

N-am avut încă o întâlnire cu dl președintele PSD Prahova, Mircea Cosma, dar tot ce este posibil.” Desigur, desigur că este posibil ba chiar recomandabil, după o călătorie la Atos o perioadă de repauzare la celulă este bievenită, mai limpezește gândurile.

 

Cât despre Tălmăcean și PMP deocamdată nu vreau să scriu nimic, aștept să văd cum trimite Traian Băsescu fluturașul de salariu la PMP, cum a promis zilele trecute, pentru a-l răsplăti pe artistu Tălmăcean pentru fabuloasele sale interpretări dansante pe scenă, demne de un decerebrat al politchiei românești, plină, iată numai de artiști, circari, marinari, parașutiste, sculeri matrițeri etc .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.