Home Politic USR: PSD și ALDE blochează aflarea adevărului despre violențele din 10 august

USR: PSD și ALDE blochează aflarea adevărului despre violențele din 10 august

DISTRIBUIŢI

Uniunea Salvați România reclamă că PSD și ALDE blochează aflarea adevărului și a responsabililor pentru violențele de la mitingul din 10 august.

PSD și ALDE au făcut din nou scut în jurul ministrului de Interne Carmen Dan, care se teme probabil de confruntarea cu prefectul Capitalei Speranța Cliseru și au anulat audierile din Comisia de apărare din Senat. Nimeni altul decât Șerban Nicolae, unul dintre tartorii PSD fideli lui Liviu Dragnea, a propus anularea audierilor în ultimul moment, pe motive procedurale.

‘Pentru că pot, PSD și ALDE au anulat astăzi audierile și au lăsat Comisia de apărare fără cvorum. Cele două partide demonstrează încă o dată disprețul față de cetățenii care vor să afle adevărul despre ce s-a întâmplat pe 10 august și cine a dat ordinele de a gaza întreaga mulțime din Piața Victoriei’, a declarat senatorul USR Nicu Fălcoi, secretarul Comisiei de apărare din Senat.

USR va insista pe audierea lui Carmen Dan față în față cu Speranța Cliseru pentru că cele două se contrazic în declarații, iar adevărul trebuie să iasă la iveală. Este inadmisibil ca după aproape o lună de zile de la violențele din 10 august să nu existe responsabili pentru gazarea și lovirea protestatarilor pașnici.

3 ARII

  1. CAND E VORBA DE PIELEA LOR, DE PUSCARIA LOR, DE SACII LOR DE BANI HOP, PROTOCOALELE. E SECRETE SI NU E BUNE CA ASA AM AJUNS CONDAMNATI HOTII DE NOI.
    CAND E VORBA DE PIELEA PROSTIMII TABACITA DE ARMELE JANDARMILOR HOP, SECRETIZAREA.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.