Acasă Politic PSD și PMP îi mint în campanie pe români cu aceeași dezinvoltură

PSD și PMP îi mint în campanie pe români cu aceeași dezinvoltură

DISTRIBUIȚI

Două comunicate primite la redacție, unul de la PSD și unul de la PMP ne-au atras atenția în mod deosebit în acest week-end. 

Comunicatul PSD îi anunță pe românii din Diaspora că : „ Cei peste 3 milioane de români care au plecat în străinătate pentru a munci sau pentru a studia trebuie să știe că Guvernul Victor Ponta le creează condiții pentru a se întoarce în țară. Extinderea programului Prima Casă pentru românii care locuiesc în prezent în afara României este o dovadă concludentă a faptului că Victor Ponta nu face nici un fel de diferență între români, între cei care au ales să rămână în țară și cei care s-au aventurat să-și găsească un trai mai bun în străinătate.

Două minciuni marca PSD. Prima, studenții nu pot aplica pentru programul Prima casă pentru că nu au veniturile corespunzătoare deoarece chiar dacă muncesc part time, trebuie să-și plătească studiile, casa și masa și nu se califică.
A doua minciună, accesarea unui credit pentru prima casă nu reprezintă o măsură pentru ca românii din străinătate să se poată întoarce acasă pentru că ei trebuie să-și achite rate pentru 20-30 ani și pentru asta le trebuie un serviciu pe care Guvernul Victor Ponta nu poate să-l ofere.

Comunicatul PMP cu titlul mincinos „Elena Udrea le-a promis muncitorilor disponibilizați de la Oltchim că
va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-au încasat de doi ani” ca și sum ar și putea să facă asta.

Urmează apoi o frază ce pare scrisă de Gelu Vișan: „Mai mult, se pare că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat.” În primul rând că oamenii nu plătesc ei înșiși impozitul, ci acesta se reține la sursă de către plătitorul de venit și se declară, conform Codului Fiscal chiar dacă salariul nu s-a achitat. Dar ca și PSD-ul, PMP-iștii spun orice, că nu contează, muți știu, puțini cunosc.
Dar minciuna care urmează în comunicat e chiar un citat al Elenei Udrea: ”Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de
hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă”. Sărăcuță cu duhul e Udrea asta: Transilvania are o suprafață de aproximativ 103.000 km² adică 10,3 milioane de hectare. Așadar suprafața furată de cei trei hoți PSD-iști, respectiv 43.000 de hectare(conform comunicatului DNA) reprezintă în realitate 0,0043% din suprafața Transilvaniei iar 90.000 ha cât credea Udrea că au furat, reprezintă 0,009% și nicidecum 33.33%.
Dar nici nu ne miră stilul asemănător al celor două partide, având în vedere că fostul consilier de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţia cu Autorităţile Publice a anunțat într-un comentariu postat pe contul său de facebook,  că PMP-ul Elenei Udrea va încheia în curând o alianță cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea, chiar și pariind pentru asta.

Cin’ se-aseamănă, se-adună, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.