Acasă Politic -PSD – un paianjen politic-

-PSD – un paianjen politic-

DISTRIBUIȚI

Liberalii cer puterii sa renunte la razboiul politic pe care l-au declarat opozitiei in plin sezon estival. Ieri, presedintele PNL, Valeriu Stoica, a facutt recensamantul actiunilor dictatoriale ale PSD din ultimele zile, solicitand partidului de guvernamant -sa renunte urgent- la practicile totalitariste. Cap de lista a fost evacuarea organizatiei PNL a sectorului 6 de primaria patronata de pesedisti printr-o adevarata mineriada politica. -Campania furibunda de acaparare a alesilor locali- este al doilea fenomen sanctionat de liberali, care a culminat prin invalidarea alegerilor pierdute de oamenii puterii in Harghita. Toate aceste miscari l-au facut pe Valeriu Stoica sa asocieze PSD cu un -paianjen politic care isi tese panza in teritoriu pentru a acapara toata puterea locala-.

Valeriu Stoica sustine ca ministrul informatiilor publice, Vasile Dancu, coordoneaza o -fabrica de diversiune si manipulare- pentru PSD, cu scopul de a distrage atentia opiniei publice de la -derapajele puterii- si de a acoperi vocea critica a opozitiei.

Stoica spune ca Dancu -a servit cu destoinicie- PSD, cu sondaje umflate, inainte si dupa alegerile din 2000. Liderul liberal pretinde ca, pe banii cetatenilor, -echipa de dezinformare- a pregatit, pentru fiecare eveniment cu impact negativ asupra imaginii PSD, actiuni artificiale de deturnare a atentiei opiniei publice de la adevaratele probleme sociale.

Presedintele PNL a aratat ca, pentru perioada estivala, echipa de dezinformare a pus in scena operatiunea -audierile Romtelecom-, pentru a-i pune intr-o lumina nefavorabila pe liderii opozitiei. -PSD intelege sa dialogheze cu opozitia si sa explice opiniei publice neonorarea promisiunilor, transmitand mesaje fierbinti pe linia Romtelecom-, a afirmat Stoica. El a adaugat ca initierea de catre Guvernul Nastase a unei anchete privind privatizarea Romtelecom demonstreaza dorinta de discreditare a adversarilor politici ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.