Acasă Politic PUR, dispus sa rupa protocolul cu PSD

PUR, dispus sa rupa protocolul cu PSD

DISTRIBUIȚI

-Solutia cea mai clara este ca, daca Biroul Permanent si Biroul Politic hotarasc, protocolul (cu PSD – n.r.) poate fi chiar incetat… rupt-, a declarat, ieri, Codrut Seres, secretarul general al umanistilor. Saptamana trecuta, PUR a propus PSD o intalnire la nivelul Delegatiilor Permanente, pentru a analiza situatia parteneriatului dintre cele doua partide. -Nu am primit nici un raspuns pana acum, mai asteptam pana la 1 martie-, a spus Seres. Umanistii doresc sa discute, in cadrul intalnirii, elementele concrete ale aliantei: -aspectele macroeconomice, incurajarea intreprinzatorilor, a intreprinderilor mici si mijlocii si mai putine elemente materiale-.

La sfarsitul lunii martie va avea loc sedinta Biroului Permanent si a Biroului politic al Partidului Umanist. -Vom pune in discutie situatia acestui protocol-, a repetat Seres.

Secretarul general al PUR a apreciat drept ironii afirmatiile sefului PSD, Adrian Nastase, care a declarat ca daca PUR vrea sa-si ia zborul, este liber sa o faca. Noi am adresat o solicitare clara, am fi meritat un raspuns serios, deci suntem un partener mai mic. Cred ca a fost o nota de ironie fina, asa cum domnul prim-ministru obisnuieste din cand in cand-, a comentat Codrut Seres.

Filialele PUR Arad si Constanta au rupt, de curand, protocolul cu PSD, argumentand ca membrii acestora nu sunt consultati in luarea deciziilor si nu sunt respectati ca parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.