Home Politic Purtăm mască, salvăm vieți!

Purtăm mască, salvăm vieți!

DISTRIBUIŢI

România a înregistrat sâmbătă un nou record negativ în lupta împotriva COVID-19. În această criză sanitară extrem de gravă, avem nevoie unii de alții, mai mult ca oricând. Sănătatea noastră și a apropiaților noștri depinde de ceea ce face fiecare dintre noi.

Trebuie să purtăm mască atunci când ieșim din casă, să ne spălăm des pe mâini, să păstrăm distanța unii față de alții în spațiile publice. Sunt gesturi simple și absolut necesare pentru a ține sub control răspândirea coronavirusului.

Cred că e în responsabilitatea persoanelor publice, care se bucură de atenția oamenilor, să promoveze purtarea măștii. Nu este cel mai popular lucru, sunt teorii ale conspirației în care cred, din pacate, mulți români.

Mi-am schimbat fotografia de profil cu una în care port mască de protecție pentru a da substanță acestei responsabilități. Îi invit pe toți, indiferent de domeniul pe care îl reprezintă, să facă același lucru. Îi rog pe prietenii mei de pe această pagină și nu numai să-și schimbe fotografia de profil cu una în care poartă mască!

Nicușor Dan- Candidat unic al DREPTEI la alegerile pentru Primăria Capitalei

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.