Acasă Actualitate Rareș Bogdan i-a supărat pe liderii PNL cu declarația împotriva lui Bogdan...

Rareș Bogdan i-a supărat pe liderii PNL cu declarația împotriva lui Bogdan Aurescu

DISTRIBUIȚI

„E supărare mare în partidul condus de Ludovic Orban din cauza atacurilor foarte dure la adresa Guvernului din partea prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan. La momentul transmiterii acestei știri, liberalii stabilesc datele pentru convocarea unei ședințe de partid, astfel încât să se pusq capăt tensiunii la nivel înalt din PNL. Ultima picătura care a umplut paharul în PNL este atacul din weekend adus de europarlamentarul Rareș Bogdan. Rareş Bogdan a criticat Guvernul Orban și a acuzat Ministerului Afacerilor Externe că ,,s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.” scriu jurnaliștii de la stirpesurse.ro. Integral la stirpesurse.ro.
Ieri, invitat prin telefon la Antena 3 l-a atacat pe ministrul de Externe Bogdan Aurescu, un diplomat de carieră care a reprezentat România la Haga în procesul cu Ucraina, câștigând un teritoriu de 9700 km² pentru țara noastră. Detalii AICI.

5 COMENTARII

  1. Mai devreme sau mai tarziu, soarta acestui partid o sa fie ca cea a taranistilor. La cosul de gunoi al istoriei. In aceste luni, ceea ce au trait romanii nu s-a intamplat nici pe vremea ciumei rosii.
    Suparati-va, certati-va si mancati-va intre voi travestitilor.

  2. In sistemul APELE ROMANE au fost adusi, promovati oameni cu DOSARE PENALE la DNA sau incppetenti care in viata lor nu au auzit de Gospodarirea Apelor : tot atat de grav au fost mentinuti indivizi care au fost implicati direct si indirect in falimentarea unor societati de apa si canalizare ale unor orase si care au fost salvati de Guzganul rozaliu exemplu : RELU ADAM din MOINESTI cu societatea SC PREST SERV SA MOINESTI adus la APELE ROMANE la serviciul Resurse Umane cel care a furat din salariile oamenilor de la ANAR!!si a promovat oameni din mafia lui ARSENE IONEL zis SOSETA!!! Dosarele lui ADAM zac si acum la Parchetul Bacau!! Director de Sistemul de Gospodarire a Apelor BACAU adus si promovat fost ospatar la restaurantul ” parcul cu pini ” din MOINESTI !! Editat care dupa ce a fost dat jos prima data a fugit cu masina unitatii cateva luni!!

  3. E prea departe Rares Bogdan de Bogdan Aurescu pentru a-i fi băgate in seama declarațiile . Că le place unora , că nu le placealtora, Aurescu chiar e un profesionist veritabil ,un diplomat de reală anvergură . Omul chiar își vede de meserie . Restul e can-can de doi lei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.