Home Politic Rizea-PSD: Diaspora NU vrea vot prin corespondență dar noi îl vom adopta...

Rizea-PSD: Diaspora NU vrea vot prin corespondență dar noi îl vom adopta rapid

DISTRIBUIŢI

Noul Vanghelie, Cristian Rizea, pare perfect pentru președinția PSD a Sectorului 5. Acesta a trimis presei o declarație uluitoare pe care v-o prezentăm integral:

“Liderul PNL Italia s-a revoltat impotriva conducerii centrale a partidului. „Nu ne-ati intrebat despre votul prin corespondenta, nu va mai cred nici gainile de la tara”, afirma presedintele PNL Italia, Robert Araveicei.
Pe scurt, unul din liderii importanti ai diasporei liberale spune ca mesajele transmise din strainatate conducerii partidului a fost ca Diaspora NU vrea votul prin corespondenta pe care il considera depasit, ci votul electronic.
Ca fost presedinte al PSD Diaspora vreau sa subliniez pozitia oficiala a partidului exprimata de presedintele PSD, Liviu Dragnea: „S-a vorbit mult prea mult despre votul prin corespondenta si s-a intarziat mult prea mult. Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, avand doua obiective esentiale, respectiv sa asiguram drepturile fundamentale ale romanilor care traiesc in afara tarii si sa ne asiguram de siguranta exercitarii votului”. In acest sens, presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a mandatat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea sa elaboreze, prin consultare parlamentara, un set de principii pe baza caruia Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) sa poata elabora un proiect de lege privind votul prin corespondenta.
Consider ca sistemul de vot romanesc trebuie reformat, bazandu-ne pe rapoartele specialistilor.” a declarat Cristian Rizea, presedinte PSD Sector 5”

Oare ce vrea să comunice: că Araveicei s-a revoltat față de centru, fiind la curent cu dorințele diasporei? Că Araveiceui nu știe ce vorbește? Că Dragnea, deși diaspora NU vrea vot prin corespondență, asta le dă? Că el, Rizea le dă tot vot prin corespondență?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.