Acasă Politic S-a rupt lanțul de iubire, Boc o face mincinoasă pe Udrea

S-a rupt lanțul de iubire, Boc o face mincinoasă pe Udrea

DISTRIBUIȚI

„Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea” declara în 25 octombrie anul acesta, la Iași, fostul premier, Emil Boc. Inspirată de această declarație, Udrea s-a grăbit ca fata mare la măritat ( că doar nu există mai neprihănită ca ea) să povestească despre faptul că i-a avertizat în 2009, pe colegii din guvern și de la partid, în contextul numirilor făcute de PDL la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietăţilor, că existau indicii de corupţie în acea instituţie.

Astăzi Emil Boc a declarat că nu a primit la vremea respectivă o astfel de sesizare din partea actualului lider al PMP.
„Nu am fost sesizat cu niciun fapt de corupţie. Dacă aş fi fost sesizat, l-aş fi trimis autorităţilor statului, lucru pe care trebuie să îl facă orice cetăţean care are cunoştinţă despre un fapt de corupţie”, a precizat Boc.

Și Vasile Blaga a răspuns scurt întrebat fiind cum comentează declarațiile lui Udrea: „minte!”

E adevărat și faptul că Udrea nu a indicat persoanele cărora le-ar fi spus. E posibil să fi fost Gelu Vișan, Florin Popescu și Monica Iacob Ridzi de exemplu și astfel Blaga și Boc o acuză pe nedrept probabil doar pentru „că este femeie” și „că se luptă de 10 ani cu prejudecățile”. Cum spunea Mihaela Miroiu vocea feminismului din România: „Pe mine mă amuză puţin că, în această campanie, a început să se plângă feminist de felul în care este tratată şi de misoginismul care s-a abătut asupra ei. Şi s-a abătut. Dar misoginismul există cu sau fără Elena Udrea  este foarte adevărat. Problema este că, dacă ştii că există, încearcă să nu-l mai alimentezi.”

Ce să-i faci mediocrei dacă nu poate să-și depășească nicicum condiția. Nici 9 milioane de Euro din primul dosar al lui Cocoș, nici următoarele 9 din al doilea dosar nu au reușit să facă doamnă dintr-o țoapă după cum a catalogat-o jurnalista macoveistă (fostă băsistă) Andreea Pora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.