Acasă Politic Să râdem cu(de) Raluca Turcan: USR și PMP nu au forța, oamenii...

Să râdem cu(de) Raluca Turcan: USR și PMP nu au forța, oamenii și viziunea

DISTRIBUIȚI

Printr-un comunicat transmis duminică, fosta președintă PNL, Raluca Turcan, cea despre care membrii de partid din organizațiile rurale credeau că e tot Alina Gorghiu dar tunsă și coafată, a decis să se războiască și cu USR și cu PMP, partid condus de fostul său șef, Traian Băsescu:
„Activitatea parlamentară a Grupului PNL a fost concentrată pe două direcții: să sancționeze ipocrizia și incompetența acestei guvernări anti-naționale și să contureze PNL ca principala forță capabilă să asigure o guvernare de tip european acestei țări. Suntem singurul partid care poate prelua guvernarea după politica incompetentă și haotică a PSD-ALDE. Și, dacă judecăm comparativ, se vede de la distanță ca PNL este singura forța politica care poate prelua guvernarea și care poate aplica un program politic cu adevărat european, orientat spre creștere solidă și spre reforme importante.

Cine altcineva sa o facă?

USR? Unii dintre ei sunt foarte buni însă ca partid, sunt dezorganizați și debusolați de ceea ce înseamnă responsabilitatea politică la nivel național. PMP? Vom colabora și cu ei, ca și cu USR în Parlament, dar trebuie să admitem că nu au forța, oamenii și viziunea să pună cap la cap, măsură lângă măsură, ca să dea României o direcție pentru următorii ani. Suntem, așadar, singurul partid care poate și trebuie să preia frâiele deciziei politice în România. Dar cu oameni care vor, pot și își doresc să schimbe direcția în care merge țara noastră.”, susține Turcan.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.