Acasă Politic Sassu si Duvaz, in masinaria negocierilor subterane

Sassu si Duvaz, in masinaria negocierilor subterane

DISTRIBUIȚI

Fostii democrati Alexandru Sassu si Bogdan Niculescu Duvaz isi vor negocia, saptamana viitoare, joburile in structurile PSD, spun surse din conducerea social democrata. Surse parlamentare, confirmate de surse guvernamentale, anticipeaza ca cei doi ar putea ocupa anumite functii in legislativ, dar precizeaza ca, deocamdata, este incert daca li se vor da functii in grupul parlamentar al PSD sau in comisiile permanente ale Camerei.

Sapatamana viitoare, liderii PSD planuiesc sa faca mai multe permutari in echipa de sefi parlamentara, explica surse din Kiseleff.

Unul dintre sefii partidului de guvernamant spunea ieri ca varianta ca unul dintre cei doi sa fie cooptat in echipa de la Palatul Victoria este putin probabila.

Ieri seara, Adrian Nastase urma sa aiba o intalnire cu cei doi dezertori din tabara lui Traian Basescu la sediul central al PSD din Kiseleff.

Scopul intalnirii era acela ca premierul sa faca o poza cu noii pesedisti si nu neaparat sa le ofere functii in structurile social democrate. Singurele lucruri certe pana acum despre viitorul social democrat al celor doi este ca Duvaz va fi inregimentat in filiala Constanta – o organizatie in care va fi nevoit sa se afilieze la una din gastile PSD care-si disputa suprematia -, iar Sassu in organizatia Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.