Acasă Politic Se închide cercul prieteniei și al încrederii: Udrea, Bica, Prigoană

Se închide cercul prieteniei și al încrederii: Udrea, Bica, Prigoană

DISTRIBUIȚI

Adriana Bahmuțeanu aflată într-un divorț perpetuu de Silviu Prigoană, a dezvăluit la un „Show păcătos” că Silviu Prigoană este foarte bun prieten cu Alina Bica. Vă amintiți la alegerile locale din 2012 cum a forțat Udrea nominalizarea lui Prigoană la funcția de primar al capitalei? PDL, condus la acel moment de Emil Boc, anunțase că numele candidaților pentru București vor fi făcute publice în 18 aprilie 2012. Elena Udrea care era atunci șeful PDL București, a ieșit public cu trei săptămâni mai devreme, pe 31 martie să anunțe că Silviu Prigoană este candidatul la Primăria Capitalei și Paleologu, Negoiță și Poteraș pentru sectoarele 1,3 și 6. Toată lumea, inclusiv greii PDL care nu-l voiau nicicum pe Prigoană, a fost uimită mai ales că Udrea anunțase anterior că face un protocol cu UNPR care nu s-a mai concretizat. Nimeni nu și-a explicat la acel moment graba cu care Udrea l-a anunțat pe Prigoană de parcă avea o datorie de plătit prin nominalizarea acestuia la Primăria capitalei. Campania lui Prigoană  s-a desfășurat sub sloganul „plici de-aici”, ceea ce a făcut ca nici susținătorii PDL să nu voteze cu circarul Prigoană. Acum, după ce DNA a scris negru pe alb în ordonanța de disjungere din dosarul prin care Alina Bica a fost trimisă în judecată că Elena Udrea i-a dat mită acesteia, nu putem să nu ne întrebăm dacă nominalizarea intempestivă a lui Prigoană ca și candidat în 2012 nu a fost tot o răsplată pentru „prietena” Alina Bica.

Udrea era atât de disperată încât ni-l prezenta pe cel mai divorțat om din România ca fiind un familist: “Domnul Prigoana are pozitia cea mai buna in topul membrilor PDL Bucuresti, e un om care isi doreste sa candideze, sa castige, va castiga, e onest, e competent, a demonstrat ca stie sa faca ceva in viata, e familist, are toate datele sa fie votat de bucuresteni. Oricine poate sa sustina candidatii PDL la alegerile locale din Bucuresti, la Primaria Generala, ne-am dori ca toti cei care nu sunt inpotriva lui Sorin Oprescu sa-l sustina pe Silviu Prigoana”. Prigoană a divorțat de un număr incert de ori: de o soție o dată, de Bahmuțeanu de câteva ori.

Recent Bahmuțeanu l-a înregistrat într-o discuție „onestă, competentă și familistă” pe fostul deputat PDL:

Prigoană către, încă, soția sa: „Nu-ți convine în casa asta, cară-te! Nu te ține nimeni forțat aici, da?! Ea e o victima, manca-ți-aș gura, peste tot se plânge, mă denigrează ca eu sunt nenorocit. Păi, da ce p…a mea stai cu noi? Da’ pleacă în p…a mă-tii că nu te ține nimenea blocată în casa asta. (…) Tu ești bussines-man, ai afaceri?! F.-ți morții mă-tii cu afacerile mă-tii. Păi, daca ai și afaceri să îmi dai și banii. Du-te și dă-mi banii că e marți, azi. Hello, banii! Banii că azi mi-ai zis că îmi dai banii. Ai 8.000 de luna trecuta și 1.500 de luna asta. 9.500, scoate banii, 10.000! Scoate banii că ai zis că-i dai, hai! Tu te p..i pe mine tot timpul, bă, dai tu interviuri. Era condiție cand ai călcat în casa asta, acum un an și jumătate, să nu dai nimic în presă de familie și în p..a mea te mănâncă gura cu interviurile. Zi-i mă, ce e în neregulă cu tine?! Da’ ce p..a mea de purtare vrei?! M-am dus eu să dau interviuri cu p..a mă-tii? Am vorbit eu de mă-ta, de sora-ta de fini, undeva, candva? Cum vrei să mă port, mă, ‘tu-ți morții mă-tii. Ce p..a mea te-ai apucat tu să dai interviuri?(…) Dar nu mă interesează, bă! De ce spui ceva de casa asta, baga-mi-asș p..a în mă-ta.

Ea: Dar tu ai voie să vorbești?

El: Băi, eu am voie! Am că eu plătesc facturile în p..a mea în casa asta, da! Când o să plătești tu cu mă-ta o să vorbești, da. Păi atunci taci în p..a mea din gură, da. Ești tolerată în casa asta, ai statut de tolerată, vezi-ți de treabă. Și hai dă-mi banii, repede, hai! Nu că o să-mi dai, hai. Nu că o să-mi dai, acum, hai!”

Oare cum a putut șefa antimafia să se împrietenească cu un asemenea „gentleman”. Ce or fi putut vorbi împreună? Că doar nu și cu Prigoană a fost cu bani și cu love.

Citește și  VANGHELIE DESPRE DRAGNEA ȘI BICA: ESTE LOVE. E ȘI CU BANI E ȘI CU LOVE

De Elena Udrea nu ne mirăm deloc. După ce Vadim a dezvăluit că a fost iubită de fotbalist în tinerețe după care l-a făcut pe Cocoș să o ia de nevastă și s-o facă mare doamnă ce mai putem spune? Ne pregătim pentru Cruduța. Să găsească un soț bun și să ne stabilească un candidat bun la primărie peste 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.