Acasă Politic Sechelariu a dat caprioare la tot Bacaul

Sechelariu a dat caprioare la tot Bacaul

DISTRIBUIȚI

Primarului PSD din Bacau, Dumitru Sechelariu, si-a scos caprioarele din curtea propriei vile pentru a le arata urbei curioase. Astfel, de cateva saptamani, in parcul Cacicov din Bacau, angajatii Directiei de Salubritate si Spatii Verzi au amenajat o minigradina zoologica, unde pot fi vazuti mai multi pui de caprioara. Acestia au devenit atractia orasului si multi copii isi trag parintii de mana pentru a veni in parc sa vada caprioarele, informeaza RomNet.

De cateva zile insa, chiar in preajma tarcului amenajat pentru caprioare a aparut o placuta inscriptionata pe care bacauanii pot afla ca binefacatorul care le-a facut bucuria de a dona animalele este primarul Dumitru Sechelariu, cel care pana acum le-a crescut in propria-i ograda.

Vasile Buturca, seful Directiei de Salubritate si Spatii Verzi, sustine ca nu el a ordonat montarea acelei placute si ca aceasta a fost pusa de catre subordonatii sai fara sa-l anunte. -Am fost cateva zile in concediu si, cand m-am intors, am gasit placutele gata montate. In fond, e normal sa fie asa. Toata lumea intreaba cine a adus caprioarele, cine le-a ingrijit, cum de au ajuns acolo. Ca sa nu mai trebuiasca sa stea toata ziua sa raspunda la intrebari, oamenii au pus anuntul la vedere, sa citeasca oricine este curios-, a declarat Vasile Buturca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.