Acasă Politic Șef de cabinet parlamentar: „Firea scuipă venin și multă prostie”

Șef de cabinet parlamentar: „Firea scuipă venin și multă prostie”

DISTRIBUIȚI

Andrei Nicolae Popa este un tânăr student al Facultății de Științe Politice a Universității București care lucrează în Parlamentul României ca șef de cabinet parlamentar. Astăzi a participat la Congresul PSD unde „a trăit cea mai neagră zi din viața” după cum avea să povestescă pe contul său de socializare anunțând că  „Gabriela Firea pregătește debarcarea lui Sturzu pentru că a facut delict de opinie. Femeia asta scuipă venin și prostie multă!”.

Vă prezentăm integral postarea acestui tânăr inimos care a înțeles că PSD e un partid de comuniști.

„Astazi am trait cea mai neagra zi din viata mea. Astazi am simtit cu adevarat pe pielea mea ce a insemnat comunismul in Romania si de ce Partidul Social Democrat este asociat cu comunismul. Astazi, Mihai Sturzu a fost cenzurat in timpul discursului sau in cadrul Congresului PSD. In cel mai stalinist mod cu putinta, echipa ”tehnica” a taiat LIVE STREAMING-ul in momentul in care Mihai Sturzu vorbea despre faptul ca a fi comunist inseamna un stil invechit de a face lucrurile, un mod prin care iti alegi presedintele dintre un singur candidat, un mod in care te crezi cel mai mare partid din Romania si asta te scuza sa-ti asumi greseli. Mihai Sturzu vorbea de valorile social-democratiei: LIBERTATE, ECHITATE SI SOLIDARITATE. Vorbea de faptul ca libertatea nu inseamna sa sanctionezi delictul de opinie sau sa tai video-ul, echitate nu inseamna sa iti ascunzi si sa-ti protejezi coruptii din partid, solidaritate nu inseamna sa fii solidar cu marii baroni locali si cu opulenta pe care o manifesta la televizor, averile ilicite si eschivarea in fata opiniei publice. Mihai vorbea despre ceea ce ar trebui sa devina social-democratia, despre valorile ei, despre progresism. Dar pentru partidul mamut, puternic ierarhizat, cu un lider atotcunoscator, unic si cel mai iubit fiu al patriei a fost prea mult. Nu au putut inghiti ca cineva de la cel mai inalt nivel al conducerii de partid sa dea tonul reformei. Ce au facut? Ce stie PSD-ul sa faca cel mai bine: au inchis orice canale de comunicatii, usile, totul. Nimeni, in afara de mine si cei prezenti in sala, nu stie ce a spus Mihai Sturzu. Asa au facut PSD-istii si in noiembrie 2014 cand au spus ca i-a batut facebook-ul, si acum cand cineva lansa ideea de progres al social democratiei. A fi ”psd-ist” in Romania inseamna a fi corupt, comunist, secretoman, nomenclaturist. A fi social-democrat in Romania nu stiu ce inseamna, pentru ca nu avem social-democratie. Cine vrea sa o lanseze (pe ea, social-democratia progresista) este linsat de aparatul de partid, cenzurat si executat. Nu este de mirare daca pana la finalul saptamanii viitoare Mihai Sturzu nu va fi data afara din partid, la fel ca Mircea Geoana. Asta e PSD, un partid al nomenclaturistilor, un partid care ii vinde pe romani politicilor neo-liberale dure, foametei, saraciei si oligarhiei. Un partid care se lauda ca nu a taiat niciun ban romanilor dar le-a plafonat naveta elevilor, crescand in doi ani rata abandonului scolar cu 2%. Multi elevi nu au bani sa vina la scoala, au un viitor distrus in fata iar PSD-ul lui Dragnea se lauda ca nu a taiat niciun ban.
Mai avem o doamna Firea care e tot cu Dumnezeu in brate, care ne spune si ne spunea in noiembrie 2014 ca a fi bun roman inseamna sa fii alb, ortodox si cu familie. Cine nu e asa, nu trebuie sa-l voteze pe Victor Ponta ca presedinte. Asta a spus si astazi la congres, a fost difuzata pe live streaming. Normal, ea este imaginea social-democratiei romanesti.
Social democratia progresista inseamna de fapt libertate, echitate solidaritate. Libertatea expresiei, libertate religioasa (stat secular), libertatea de constiinta, justitie sociala, egalitate de sanse, echitate sociala, egalitate in fata legii, solidaritate fata de cei saraci, solidaritate fata de cei tineri si batrani, solidaritate fata de toti cetatenii. statului tau. Toate aceste valori duc, daca sunt respectate, spre un stat al bunastarii (exemplul Suediei). Daca nu sunt respectate, duc spre un Partid Social Democrat corupt, comunist si oligarhic, spre un lider autoritar ca Dragnea, spre dispret fata de tineri si, implicit, progres. PSD-istilor, de astazi va puteti lua gandul ca veti mai guverna sau ca tinerii din Romania o sa va mai voteze vreodata. O sa-mi dedic urmatoarea perioada constructiei unui hub al social-democratiei progresiste, asa cum arata ea in Suedia si Germania. Iar voi, dragnistii si iliescienii, alegeti-va in continuare pana nu mai puteti, dati-va functii, inchideti facebook-ul si internetul ca pote poate sa nu va mai critice nimeni si asteptati lungii ani ai opozitiei. Gestul vostru a fost unul jegos si infect pentru care veti plati la vot de nu va vedeti. Suneti o ciuma si o rusine pentru social-democratie si pentru democratie in general. LASATI-NE SA MURIM IN POLITICILE NEO-LIBERALE ALIAS ANII 2010-2012! Astazi, prin cenzura infecta, condamnndu-va pe voi la moarte politica, ne-ati condamnat de fapt pe noi la moarte bilogica, doar pentru ca nu sunteti ceea ce ar trebui sa fiti.”

Pentru ca apoi să răspundă unor comentarii ale unor tineri ce comentaseră la postare : „Cum spuneam: Gabriela Firea pregateste debarcarea lui Sturzu pentru ca a facut delict de opinie.Femeia asta scuipa venin si prostie multa! Eu nu o inghit. E un om atat de rasist, xenofob si antisemit incat se poata lua de mana cu Viktor Orban”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.