DISTRIBUIȚI

Neinspirată, senatoarea Diana Șoșoacă, s-a dat în spectacol la mitingul anti-mască dansând pe piesa trupei Pink Floyd, ”Another brick in the wall”. Cum pe site-ul Senatului, Șoșoacă nu și-a încărcat CV-ul, estimăm din bâlbâielile ei de pe scenă că nu înțelege limba engleză, ceea ce a făcut-o să pară în extaz la mesajele transmise prin versurile melodiei.

11 COMENTARII

    • Da, idolul tau CTP care i-a inventat femeii porecla asta (apropo – lasand la o parte termenul discriminatoriu referitor la fizic, ce ar trebui sa atraga asupra ne mernic ului CTP ulea decizii punitive decisive ale C.N.C.D. si C.N.A. – porecla e de o idiotenie fara egal, dovada clara a unui intelect infantil si fara instruire, cum ne-a obisnuit acest nimeni oltenesc care s-a lansat la ziarul „Scinteia” al P.C.R.-ului si scria in 1990 articole pro-Iliescu in care relata despre „hirtii verzi cu S taiat pe ele” – adica $, DOLARI AMERICANI – date de taranisti chivutelor bronzate din Bucale, ca cica pentru asta sa voteze ele impotriva tatucului Ilici, la alegeri!). Da’ ce poti sa ne spui despre atacul CTP ulei asupra doamnei doctori Grosan de la Oradea? Ca se vede cu ocazia asta ca CTP ulea se pricepe nu numai la tenis de masa international, ci si la epidemiologie si medicina generala! Maimutoiul isteric s-a legat de postarile pe internet ale admiratoarelor doamnei doctor, dintre care una, in efuziunea ei admirativa, a numit-o „zeita” in text. Asta a declansat vomele propagandistice ale CTP ulei. Care CTP ulea a uitat acum ca el o numea OFICIAL, IN PRESA NATIOANALA, pe Luluta de la D.N.A.:”Zeita”, „Nefertiti” si „Slujirea Pura”…

  1. cercetătorii de la NASA au afirmat în urma unor studii amănunţite ,că 98 la sută dintre copii se nasc genii, dar şcola îi tâmpeşte – aşa că lăsaţi-ne – nu vrem toţi să fim după şablon ca miliţienii!

  2. Stimabile ziarist, corect este „nu avem nevoie de educația VOASTRĂ”. Asta dacă ai ascultat piesa de Pink Floyd. Și dacă ai în CV limba engleză, dar o și pricepi.

  3. De asta nu isi completeaza CV-ul la camera, ca sa nu vedem unde si-a facut scolile? Ca cei 7 ani de- acasa nu-i are vedem de fiecare data cand apare si deschide gura!!! Chiar asa sa fii, sa nu ai simtul ridicolului mai rar!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.