Home Politic Taranistii doresc unirea… doar cu ei insisi

Taranistii doresc unirea… doar cu ei insisi

DISTRIBUIŢI

PNTCD vrea sa mearga singur in alegeri, -prin forte proprii-, desi semnalele venite de peste hotare sugereaza din ce in ce mai insistent ca o reunificare a fortelor crestin-democrate din Romania este necesara. Ieri, Delegatia Permanenta Nationala a partidului a votat in unanimitate obiectivul ca PNTCD sa ocupe intreg culoarul politic crestin-democrat. Taranistii au dat de inteles ca o coagulare inseamna refacerea unitatii PNTCD, ca -nu exista alta varianta decat intoarcerea in partid-, a spus Ion Caramitru, vicele taranist.

Victor Ciorbea, presedintele PNTCD, a anuntat ca -vom transmite o invitatie scrisa tuturor formatiunilor, gruparilor- si -se va oferi intoarcerea, iar una dintre conditii va fi recunoasterea statutului partidului ca un reprezentant crestin-democrat romanesc-, a precizat Caramitru. -Schimbarea sanctiunilor, a suspendarilor vor fi discutate ulterior deciziei comune de a se reuni-, a adaugat el.

Liderii taranisti vor discuta posibilitatea de a-i trimite o asemenea scrisoare si lui Emil Constantinescu, denumit de Ion Caramitru -domnitorul ramas fara tara-.

De altfel, reprezentantul CSV, Dieter Schmidt, a declarat, in deschiderea Delegatiei, ca unificarea miscarilor crestin-democrate si conservatoare este -in mod clar necesara-, urmand ca mijloacele de actiune in acest sens sa fie gasite de politicienii romani.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.