DISTRIBUIȚI

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit, în plenul reunit de marţi, pe Valeriu Zgonea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

„Dl Zgonea nu are vechimea necesară în domeniul telecomunicațiilor, nu are niciun fel de vechime în acest domeniu, cu atât mai puțin o vechime minimă de cinci ani. (…) este nevoie de un om cu studii și experiență în acest domeniu.”, spunea în timpul dezbaterilor deputatul AUR Ilie Coleșa.

Zgonea a beneficiat de decizia CCR privind interceptările și a fost achitat definitiv, pe 11 februarie 2022, pentru trafic de influenţă după ce fusese condamnat în primă instanță la 3 ani de închisoare cu executare.

Zgonea s-a remarcat de-a lungul vieții sale de puține ori. Prima dată a fost în 2007 când a avut o declarație antisemită de la tribuna Parlamentului spunând că ”Statul este jidan, așa a fost întotdeauna”. Declarația lui Zgonea a determinat comunitatea evreiască din România să ia poziție. Extrem de sugestivă a fost scrisoarea trimisă de doamna H.H. , doctor în medicină, publicată de ziarul Curentul în 12 martie 2007 pe care o puteți citi AICI.
O altă „realizare” a lui Zgonea este că a rămas repetent de trei ori în facultate, fiind student între 1985 și 1993 deși trebuia să absolve în 1990. Zgonea a picat, bineînțeles la admiterea din vara anului 1985 la facultate așa că s-a înscris în septembrie la Facultatea de Construcții pe locurile rămase libere.

Conform CV-ului postat de Zgonea pe site-ul Camerei Deputaților începând cu anul 2000 când a devenit pentru prima oară parlamentar, acesta a devenit inginer în  1993. Cu toate acestea, Zgonea susține în aceleași 4 CV-uri succesive, câteva rânduri mai jos că în perioada 1990- 1993 a fost inginer stagiar la SC „Construcţii Feroviare” SA Craiova unde a „condus personal remodernizarea staţiei Piatra Olt”.

 

Așadar Zgonea susține că și-a făcut stagiatura ca inginer înainte cu trei ani de a deveni inginer, lucru imposibil. Sau poate foștii colegi ai lui Mihai Viteazul deveneau ingineri prin anul doi-trei de facultate.

 

Și ca să înțelegeți exact nivelul lui Zgonea priviți-l cum îi oferă regelui Mihai  „Colanul Camerei Deputaților”, decorație pe care i-o ia imediat din mână acestuia pentru a face o fotografie „el și colanul” și apoi i-o dă din nou regelui.

4 COMENTARII

  1. pica el trump, a picat ceasca… o să pice si zgonea si ciuca si ciolacu si klau-pas-cu-pas-peeseedee-usl si mulți, mulți, mulți alții

  2. COLEGIILE PRECUM; Cel de APARARE NATIONALA si cel SUPERIOR DE SECURITATE NATIONALA absolvite de tot felul de TROGLODITI AI NEAMULUI nu au facut altceva decat sa ajute la MAFIOTIZAREA SOCIETATII ROMANESTI…………….SI LA DEZVOLTAREA BANDITISMULUI CARPATO-DUNAREAN………………..

  3. Pentru Socrate.
    Ai dreptate,dar ce este si mai rau este ca nimeni nu s-a sesizat de abuzul unor infractori si aici intrebarea este dece?,chiar nu mai exista in Romania academicieni adevarati si nici juristi cum ar fi cei de la C.C.R.care sa vada abuzurile astea care se ved si de pe luna(ma refer la luna de pe cer,spun asta caci atunci cand au intereseul astia rastalmacesc orice cuvant),bineinteles ca sunt destui juristi destepti care stiu despre ce este vorba dar inteligenta omului poate fi folosita in scop distructiv sau constructiv pentru tara,iar in cazul in care cel care vegheaza la respectarea legi este corupt cu drepturi date prin legi tot abuzive si astea dar in folosul celui care ar trebui sa spuna:”stop,pana aici,ajunge”,atunci omul corupt actioneaza in favoarea celui care l-a corupt,uita si de tara si de popor si de dreptate,de onoare nici nu mai vorbesc in cazul oamenilor corupti nu exista asha ceva,corupti cu functii de decizie in stat tradatori de nean si tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.