Acasă Politic Tupeul nemărginit al unui deputat PNL condamnat definitiv la închisoare, cu bunicul...

Tupeul nemărginit al unui deputat PNL condamnat definitiv la închisoare, cu bunicul securist: parlamentarii AUR sunt de joasă speță

DISTRIBUIȚI

Ajuns pe listele PNL cu ajutorul mămicii sale, Simona, fostă șefă la organizația PNL Vaslui și fiică de securist din Roman, deputatul PNL Tudor Polak s-a gândit că ar fi în măsură să-i judece pe colegii săi din partidul AUR, catalogându-i ca fiind oameni de joasă speță.

Atitudinea beizadelei este inacceptabilă în general dar cu atât mai mult cu cât acesta a fost condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare.

Absolvent de Drept la Spiru Haret, condamnat la închisoare și beizadea de securist, Polak îndrăznește să catalogheze astfel alți deputați aleși tot de români. Se vede treaba că doamna Simona nu prea s-a ocupat de educația lui, lui Tudor lipsindu-i bunul simț care a fost înlocuit cu suficiența.

3 COMENTARII

  1. Hai, ca-i buna! Ziarul Curentul sare in apararea AUR. In momentul de fata te poti astepta la orice din partea mass-media. „Sapienti sat”! (Pentru cel intelept, atat e de ajuns.).

    • Hai, ca-i buna! Te crezi printre intelepti, dupa ce ai scos „decit” ineptii guvernamentale din tartacuta aia a ta, in ultimele luni? Cu cit esti platita (la bucata cuvant)?

  2. Cum eturcu e si pistolul.Orban este si el beizadea securista din Brasov,iar PNL-ul pute de securisti DIE sau de-ai lui Voiculescu-Felix de la Crescent.Voi ati uitat ca si Melescanu Catarama Stolojan sau Mazare si altii din oligarhia comunista erau tot „liberali”??? am ascultat un discurs al lui Pinokio-ponta care spune ca el este mai de dreapta decat Orban-securistul.In realitate sunt toti aceeasi mizerie de tip ciuma rosie bolsevico-securista

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.