Acasă Politic Udrea îi dă o soluție lui Ponta ca să demonstreze că Băsescu...

Udrea îi dă o soluție lui Ponta ca să demonstreze că Băsescu minte în cazul SIE

DISTRIBUIȚI

Jurist reputat, Elena Udrea îi dă o soluție lui Victor Ponta pentru a demonstra că Traian Băsescu a mințit. E o soluție atât de corectă că ne întrebăm cum de nu s-a mai gândit nimeni la ea până acum. Cu siguranță ideea i-a venit mamei ei și Elena doar a lansat-o:

 „Eu cred ce spune președintele României, dar domnul Ponta poate să ne contrazică și să demonstreze că nu este adevărat într-un mod foarte facil pentru el. Și anume, acea Hotărâre de Guvern (HG 223/2013 — n.r.) pe care și-a dat-o, e presupun că și-a dat-o tocmai pentru a-și garanta păstrarea secretului pe care-l deține, poate să o schimbe, să dea o Hotărâre de Guvern pe care să o schimbe repede, să o publice în Monitorul Oficial, să aibă libertatea de a ne spune, de a cere SIE hârtii oficiale legate de statutul lui. Acum se prevalează de această lege, această Hotărâre de Guvern pe care și-a dat-o singur și spune că nu are voie să spună dacă a fost sau nu a fost”, a declarat Elena Udrea într-un interviu la Hotnews.ro.

„Doar îmi amintesc că pentru noi a fost ciudat, așa, că s-a ridicat din grupul juriștilor tineri, el era magistrat, noi eram avocați, și dintr-o dată am auzit că ajuns șeful corpului de Control și apoi a avut o ascensiune foarte rapidă către Parchetul General, dar la vremea aceea nu ne-am dat explicații, pur și simplu am constatat că a avut o ascensiune foarte rapidă”, a afirmat Udrea. Deh, unii cu SIE alții cu Cocoș.

Iată cine vrea să ajungă președintele României: Udrea și Ponta. Ea foarte deșteaptă, el foarte onest!

Și pentru că Elena Udrea s-a declarat victimă a sutienului misogin așteptăm poze cu oricare dintre ceilalți candidați la președinție care își scot chiloții din fund în public, de exemplu.
 Doar n-o fi ea singura țoapă dintre candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.