Home Politic Uite cine vorbește de gay? Mazăre despre Cernea

Uite cine vorbește de gay? Mazăre despre Cernea

DISTRIBUIŢI

Primarul Constanței Radu Mazăre a comentat invitația pe care Remus Cernea i-a adresat-o Conchitei Wurst de a veni în România la Gay Pride, spunând că îl suspectează pe deputat de o anumită orientare sexuală pentru că se ținea de mână cu un bărbat şi că aşteaptă să îl vadă pe acesta purtând tocuri.

Întrebat, marți, de jurnaliști ce părere are despre faptul că Remus Cernea, deputat de Constanța, a invitat-o pe Conchita Wurst să vină în România la Gay Pride, Mazăre a răspuns: „Eu v-am spus de atunci că-l bănuiam, că se ținea de mână cu unul. Remus Cernea a fost la rugate, nu la impuse, la rugate și v-am zis asta, că am avut o discuție, că premierul Ponta a fost de acord cu ceea ce l-am rugat noi, dar m-a rugat să-l luăm și noi pe Cernea. Ziceau băieții: «prea era cu ăla, se ținea de mână cu el». Aștept să-l mai văd pe tocuri”.

Radu Mazăre a fost întrebat și dacă ar invita-o pe Conchita Wurst să vină în Mamaia, el răspunzând că nu este genul lui. „Nu e genul meu, chiar deloc, și cred că nu e nici genul românilor. Dacă mă întrebi pe mine, cred că a luat-o razna”, a afirmat Radu Mazăre.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.