Acasă Politic Umanistii au OK-ul lui Nastase pentru o intalnire de gradul III

Umanistii au OK-ul lui Nastase pentru o intalnire de gradul III

DISTRIBUIȚI

-Am primit un raspuns de la presedintele PSD, Adrian Nastase, astfel ca delegatiile permanente ale partidelor noastre se vor intalni in a doua jumatate a lunii martie-, a declarat Codrut Seres, secretar general al PUR. In cursul intalnirii, partenerii de guvernare vor analiza situatia, -se va face o analiza de stadiu si este o posibila prelungire a protocolului pana in 2004-, a adaugat Seres. Dupa intalnirea delegatiilor, Biroul Permanent al Partidului Umanist va face o alta analiza si va hotari -daca mergem la drum cu sau fara PSD-.


Tensiunile aparute in ultimul timp intre social-liberali si -fratele mai mare-, PSD, au dus la desfacerea protocolului dintre cele doua formatiuni in filialele din Arad si Constanta. Umanistii au reprosat ca nu sunt ascultati si consultati in luarea deciziilor. La nivel central se discuta mai mult aspecte macroeconomice. In filiale intervin si relatiile interpersonale-, a spus Seres.

Umanistii au trimis premierului propuneri care sa fie incluse in pachetul de legi anticoruptie. -Daca nu vor fi luate in considerare, ii vom adresa interpelari in parlament. Aceste propuneri au fost facute de catre umanisti de mai multe ori in ultimele saptamani. PUR spera ca ministrul Silvia Ciornei sa aiba un cuvant de spus in discutiile legate de pachetul anticoruptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.