Acasă Politic Un sfert dintre bucureșteni nu au apă caldă iar Firea a inventat...

Un sfert dintre bucureșteni nu au apă caldă iar Firea a inventat o poveste cu copii care i-au scris lui Iohannis

DISTRIBUIȚI

Candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că în loc ca Gabriela Firea să vină în faţa bucureştenilor să explice de ce un sfert dintre ei nu au apă caldă, a inventat o poveste cu copii care au scris preşedintelui Iohannis.

Nicuşor Dan a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Gabriela Firea a minţit în legatură cu acest subiect, aşa cum a făcut-o cu mai multe teme.
“E total meschin să foloseşte copiii într-o campanie electorală. O dată în plus am văzut prin reacţia preşedintelui că Gabriela Firea a minţit, aşa cum a minţit şi când a spus că Spitalul Metropolitan o să coste 300 de milioane de euro, când în studiul de fezabilitate el costă un miliard, aşa cum a minţit când a zis că este cu plăţile la zi la Termoenergetica şi bucureştenii nu au apă caldă pentru că tocmai că primăria nu a plătit”, a spus candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei.

El a precizat că acest episod a fost făcut pentru a muta atenţia de la faptul că un sfert dintre bucureşteni nu aveau apă caldă.
“Tot acest episod în opinia mea a fost făcut ca să mute atenţia de la principalul scandal al acelor zile care era faptul că un sfert din Bucureşti nu avea apă caldă. Deci, în loc ca primarul bucureştenilor să vină în faţa bucureştenilor să le explice de ce un sfert dintre ei nu apă caldă, a inventat o poveste cu copii care au scris preşedintelui Iohannis ca să acopere subiectul”, a precizat Nicuşor Dan.
PSD şi Gabriela Firea au susţinut că mai mulţi copii din toată ţara au trimis la Palatul Cotroceni scrisori pentru a explica de ce au nevoie de dublarea alocaţiilor, iar Klaus Iohannis a precizat că nu au fost primite asemenea scrisori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.