Acasă Politic Vaccinul i-a protejat pe Gabriela Firea și Florentin Pandele: au o formă...

Vaccinul i-a protejat pe Gabriela Firea și Florentin Pandele: au o formă ușoară de Covid-19

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea, parlamentar PSD, a anunțat că are o formă ușoară de Covid-19. Firea a primit a treia doză acum trei săptămâni.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.

Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…

Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : “Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii”) şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate…”, 1, 8: „să fie… treaz la minte” şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).

Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră : credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri.

Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim.

Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite.

Întotdeauna am avut încredere în medicină!”, a spus Gabriela Firea, pe pagina ei de Facebook.

4 COMENTARII

  1. Ce EDITAT sunteti… mai EDITAT, plateste bijne securitatea ? Un milion de romani au trecut prin aceasta gripa fara probleme, inainte sa existe vreun vaccin, iar voi spuneti ca astia vaccinatii au simptome usoare pentru ca au facut vaccinul. Am facut si noi gripa asta, in urma cu cateva luni bune, fara sa fim vaccinati. fara simptome, ne simtim excelent, am umblat prin toata Europa anul asta (cu certificatul ca am trecut prin boala), avem prieteni care au facut recent asa-zisa boala, tot fara simptome, tot nevaccinati.
    Genul asta de retorica imbecila ne face sa nu ne vaccinam. Genul de mizerie promovata de presa EDITAT.

    • Sunt date statistice științifice că vaccinații fac forme ușoare de boală. Dvs. veniți cu argumentul persoanei dvs. și al câtorva prieteni? Ce relevanță au exemplele dvs atât timp cât ele nu confirmă statisticile? Că gem spitalele de nevaccinați față de vaccinații care au făcut forme ușoare. Cine are retorică imbecilă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.