Acasă Politic Vadim l-a batut pe Ilici in Ohio, Connecticut, Florida si Oregon

Vadim l-a batut pe Ilici in Ohio, Connecticut, Florida si Oregon

DISTRIBUIȚI

Pentru o buna parte dintre romani a fost ca si cum cu ai alege intre dracul si tat*su. Ion Iliescu si -social-democratia de cumetrie- sunt atat de detestate in randul majoritatii romanilor din Statele Unite, incat alternativa nu tocmai ortodoxa a unui presedinte guraliv precum Vadim Tudor a fost preferata in anul 2000 variantei Iliescu.

La alegerile pentru postul de presedinte al Romaniei, desfasurate in noiembrie 2000, Corneliu Vadim Tudor s-a lasat, in turul I, inaintea lui Ion Iliescu la sectiile de vot organizate in metropolele americane New York, Chicago, Los Angeles, Detroit, Seattle, Portland, Cleveland, ca si in orasele Hallandale (Florida), Bridgeport (Connecticut) si Norfolk (Virginia). Vadim a obtinut, tot in turul I, mai multe voturi decat Iliescu la sectia de votare organizata in Las Vegas.

Rezultatele au fost confirmate si de sufragiile acordate PRM, care a obtinut aproape 7,7% din voturile romanilor din SUA. Adica, mai mult decat PSD. Interesant este insa faptul ca Vadim Tudor a castigat confruntarile electorale directe cu Iliescu desfasurate in turul II la sectiile de votare din statele Ohio (cu 70% din sufragii), Connecticut (73,2%), Florida (59%) si Oregon (52,2%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.