Acasă Politic Valeriu Stoica cere judecarea lui Vadim

Valeriu Stoica cere judecarea lui Vadim

DISTRIBUIȚI

Valeriu Stoica cere judecarea lui Vadim

Liderul PNL, Valeriu Stoica, i-a cerut, ieri, cu vehementa procurorului general al Romaniei sa demareze actiunea pentru o noua cerere de ridicare a imunitatii lui C.V. Tudor. Afirmatiile sefului PRM privind antrenarea de trupe teroriste in Romania nu il fac vinovat pe acesta numai de calomnie – considera Valeriu Stoica. In Codul penal exista prevederi de la propaganda de materiale sovine pana la resturnarea ordinii constitutionale, care pot incrimina faptele lui C.V. Tudor, arata seful PNL.

Pentru prima data, Valeriu Stoica a reprosat justitiei ca -a fost timorata de Vadim Tudor-. -Ne-a lipsit o justitie puternica, in stare sa apere valorile democratiei (…). Judecatorii nu judeca numai procese sau litigii comerciale, ci trebuie sa apere si valorile democratiei. Daca nu au curaj sa apere aceste valori, isi mai indeplinesc rolul?-, s-a intrebat rectoric liderul liberal. El a cerut reprezentantilor Justitiei sa nu mai fie ezitanti – cum au fost 12 ani – fata de afirmatiile -nebunesti- ale lui Vadim, explicand, in contextul evenimentelor internationale, ca -oamenii trebuie sa inteleaga pericolul ideilor extremiste si in Romania-.

Valeriu Stoica reproseaza PSD ca -l-a inventat si l-a tolerat- pe C.V. Tudor, estimand ca momentul rdicarii imunitatii liderului PRM va fi un test important pentru clasa politica. Apreciind drept periculoasa capacitatea de manipulare a lui Vadim, Stoica a cerut comasarea tuturor cererilor de ridicare a imunitatii – care dateaza din legislatura trecut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.