Acasă Politic Vanghelie: îl arestăm pe Ghiță, f..vă morții-n gură cu Ghiță și Ponta...

Vanghelie: îl arestăm pe Ghiță, f..vă morții-n gură cu Ghiță și Ponta al vostru (video)

DISTRIBUIȚI

Paparazzi Wowbiz l-au surprins pe primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie însoțit de actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, alaturi de soții Mircea si Mihaela Geoana, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca. Când pazinicul parcării l-a anunțat că a fost surprins de paparazzi, Marian Vanghelie plin de nervi, i-a cerut șoferului său să blocheze mașina jurnaliștilor Wowbiz și a început să lovească sălbatic în geamul mașinii, urlând:

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriți?

Paparazzi: Bună seara. Cine vă urmărește? Nu v-am urmărit.

M.V.: De ce ne urmăriți, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiță!! Bă, fut..ți morții mă-tii! Îl arestăm pe Ghiță, mă! Fu..vă morții-n gură cu GHIȚĂ și cu PONTA al vostru! Băă, știi ce să, bă îți rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă vă mai prind o dată, vă bag în spital!

P: Ne scuzați.

M.V. Băă, dă-te dracu-n morții mă-tii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice. Norocul lor că aveau ușile blocate.

Cu o prezență de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit în spate, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul „care este” in teritoriu!

Vezi video aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.