Acasă Politic Victor Ponta a povestit cum l-a expediat Barack Obama cu câteva cuvinte

Victor Ponta a povestit cum l-a expediat Barack Obama cu câteva cuvinte

DISTRIBUIȚI

„Cu președintele Obama, dincolo de recepția care e informală și relaxată, nu prea se discută neapărat lucruri oficiale, am avut ocazia ieri (miercuri n.n.) la prânz să-i confirm în câteva minute faptul că am avut o discuție lungă și extrem de detaliată cu Victoria Nuland, care este persoana pe politică externă care răspunde de regiunea noastră și că lucrurile importante și anume poziția noastră față de Ucraina, participarea noastră în coaliția internațională împotriva statului islamic sunt lucruri clare și stabilite. Evident, din partea americană am primit aprecierea că ‘Știm, mulțumim, e important pentru noi că România e un partener pe care te poți baza’ și am avut grijă să nu se uite acest lucru”, a spus premierul Ponta joi seara.
Așadar Victor Ponta având la dispoziție câteva minute să discute cu președintele Obama nu a găsit altceva de făcut decât să-i facă un rezumat al discuțiilor pe care le purtase cu un subaltern al acestuia? Păi deja Obama fusese informat despre discuție. De asta i-a și tăiat-o scurt Obama lui Ponta: „Știm.” Doar nu era să mai asculte încă o dată aceeași poveste. Și e binecunoscut faptul că oamenii puternici nu agreează servilismul, doar îl folosesc atunci când e nevoie. Acum, nu era nevoie!
De altfel, Ponta nu a avut oportunitatea să facă cu președintele Obama decât o singură poză pe care a și postat-o pe contul personal de facebook la loc de cinste, însoțită de comentariul: „La Receptia oferita de Presedintele SUA! Si Barack Obama si eu am fost total eclipsati de doua doamne superbe!” E evident că pentru Ponta aceasta a fost „Recepția”, cu majusculă, the one, cum ar spune americanul. Desigur doamna Obama a lăcrimat când a văzut complimentul lui Ponta. Doar sunt prieteni de familie, nu?

Daciana nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a postat și ea pe contul ei de facebook o lingușeală penibilă: „Michelle Obama este o inspiratie pentru femeile din intreaga lume pentru felul in care reuseste sa-si creasca fetele, sa-i fie alaturi presedintelui Obama si in acelasi timp sa-si promoveze propriile teme in dezbaterea publica: viata sanatoasa si lupta impotriva discriminarilor de orice fel.” Ce să-ți spun! Sunt sute milioane de femei în lumea asta fără personal la dispoziție, care muncesc, își cresc copiii, gătesc spală, calcă, fac curat și își susțin și soții dacă îi au. Dacă nu, fac totul singure.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.