Home Politic VIDEO Zeci de mii de români, solidaritate impresionantă cu diaspora

VIDEO Zeci de mii de români, solidaritate impresionantă cu diaspora

DISTRIBUIŢI

15000 de oameni la Cluj, 5000 la București și încă alte mii de români își exprimă solidaritatea cu românii din diaspora.

Mitinguri de solidaritate cu romanii din strainatate sse desfășoară  vineri seara in mai multe orase din tara, printre care Cluj Napoca, Bucuresti, Timisioara sau Craiova. Toate mitingurile au fost organizate pe Facebook.

 

{youtube}VeK9nyGi4dU{/youtube}

 

La Bucuresti, in Piata Universitatii se cinta imnul national Desteapta-te romane!.

Se scandează

DNA,DNA, curăță politica!
Ponta la gunoi, dupa turul 2
Jos, Ponta, jos, esti un mincinos

BEC nu uita Constitutia!
Vrem sectii de votare peste hotare
In Timisoara, in Piata Victoriei, sunt cateva zeci de tineri, unii dintre ei purtand steagurile tuturor provinciilor istorice

Protestatarii bucuresteni au ajuns la Piata Victoriei, in fata Guvernului și striga Dupa turul 2, Ponta la gunoi! si Iesi afara, Javra ordinara!

Ponta, nu fura că te umflă DNA!

Iesi afara, javra ordinara /

Ponta, nu rezisti nici cu mii de securisti! 

Ponta, ce-a patit procurorul Panait?

Întâlnind un car al Antenei3 au scandat ANTENA3, niște derbedei!

{youtube}eA3wHRjtvCs{/youtube}

 

 

La Cluj, un vorbitor se adreseaza multimii: Are dreptate Victor Ponta, ne uneste! Uitati-va la noi! Si Ceausescu le-a dat vacanta studentilor la Timisoara ca sa nu se propage revolutia, Ponta face la fel!

Si la Craiova s-a protestat, transmite Gazeta de Sud: Aproximativ 200 de persoane s-au strâns în zona restaurantului Doljana de pe Calea Unirii ca să militeze pentru alegeri corecte şi pentru un vot liber în diaspora. Craiovenii prezenţi poartă pancarte cu lozinci sugestive: “Jos comunismul!”, “Craiova răspunde apelului!” şi “Fiţi eroi în turul II!”. În paralel, în Piaţa “Mihai Viteazul” are loc un miting electoral neautorizat pentru susţinerea candidatului din partea PSD la fotoliul de preşedinte, Victor Viorel Ponta. Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova, prezent în piaţă, a declarat că nu e vorba de un miting electoral şi că lumea a ieşit doar la “socializare”. Craiovenii adunaţi la restaurantul Doljana au încercat să-şi manifeste verbal nemulţumirea vizavi de votul din primul tur din diaspora, dar au fost opriţi de jandarmi. Momentan, ei flutură steagul României şi cu fiecare minut care trece li se alătură alţi craioveni.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.