Acasă Politic Vlad Voiculescu: am tăiat fondurile alocate televiziunilor

Vlad Voiculescu: am tăiat fondurile alocate televiziunilor

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că predecesorul său a dat bani către televiziunile de știri ”fără un fundament real”. El arată că a tăiat aceste fonduri pentru că ”a fost o rușine”.

”Au fost distribuiți bani către televiziuni fără o bază reală, fără un fundament real. Mi se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, ca să fiu și mai clar”, a spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a fost cel care s-a opus, în ședința de Guvern de săptămâna trecută, ca Guvernul să mai dea bani la presă, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Propunerea a venit de la SGG (Secretariatul General al Guvernului – n.red.), iar împotrivă au mai fost și alți miniștri (Ghinea, Barna, Drula, Năsui). Până la urmă, SGG a retras propunerea, zicând că revine cu o altă formulă, dar n-a mai revenit.

1 COMENTARIU

  1. Deci din banii nostri, ai contribuabililor care N-AM FOST PRIMITI IN SPITALE IN ANUL 2020, SI N-AM BENEFICIAT DE ASISTENTA MEDICALA PLATITA DE NOI (caz de PUSCARIE!), Nielu finanta propaganda electorala a PeNaLilor! Pai asta nu-i numai furt, ci e si CRIMA! Zeci de mii de pacienti cronici au murit ca n-au fost primiti in spitale pentru tratamente si interventii medicale, ca cica-„I COVID”, si zeci de mii de pacienti cu CoVid au murit IN SPITALE DIN CAUZA INCOMPETENTEI SI INDOLENTEI DIN SISTEMUL MEDICAL, A MALPRAXISULUI GENERALIZAT (vezi cazul devoalat la Sibiu, general in Rominica, dar in alte parti n-au indraznit sa deschida gura!) de Nielu si arahatu’ lor priceput la toate, in timp ce magarul asta dadea bani televiziunilor pentru publicitate electoarala din banii NOSTRI si-i platea arahatului spectacolele de „competenta”, dovedite acum de TIR-urile ATI luate prin afaceri subterane!
    LA „BRUTARIE” CU EI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.