Acasă Politic Vlad Voiculescu demască înșelătoria lui Nelu Tătaru

Vlad Voiculescu demască înșelătoria lui Nelu Tătaru

DISTRIBUIȚI
„Asistăm la o mascaradă.
După nenorocirea de la Piatra Neamț, cele două partide mamut care au adus sănătatea unde este astăzi au avut două obiective:
1. să mute vina de la unul la altul.
2. să se foloseaască de ce s-a întâmplat pentru a împinge în spațiul public un plan care era deja gata.
Concret, în timp ce PSD încearcă să arunce vina pe guvern, domnul Nelu Tătaru și PNL vor să se folosească de nenorocirea de la Piatra Neamț pentru a acapara și mai multă putere.
Domnul ministru PNL ne spune că soluția pentru depolitizare și profesionalizare este să preia toate spitalele la Ministerul Sănătății.
Ideea în sine nu e bună sau rea. A mai făcut-o de altfel alt ministru liberal – domnul Nicolăescu, pentru cei care vă mai amintiți.
Dacă am fi văzut la MS o echipă profesionistă care să fi demonstrat că are capacitatea de a coordona bine ceea ce se află în propria ogradă (ex: achizițiile de la începutul pandemiei, DSP-uri, achizitia de vaccin antigripal, organizarea rezidențiatului, sau chiar pregătirea spitalelor proprii pentru al doilea val al pandemiei), aproape că aș fi zis că merită să ne gândim serios. Nu este însă cazul! Ministerul Sănătății de acum este un dezastru. Un dezastru. Aparențele sunt salvate de un ministru bun povestitor care ne vorbește des în media plătită bine de guvern despre cocoașe și platouri și care în ultimele 6 luni ne-a spus că totul e sub control în spitale dar că românii nu poartă mască.
De fapt, o astfel de mișcare nu ar duce nicicum la depolitizare și profesionalizare ci la numiri (sau concursuri aranjate de) PNL peste tot.
Lupul își schimbă părul dar năravul ba. Iar năravul… năravul PSD și PNL a fost același, de 30 de ani încoace. Doar anul ăsta, domnul Tătaru și PNL, profitând de starea de urgență care aducea de facto spitalele sub MS, au făcut numiri precum:
– chelner (sau șef de sală) la spital la Câmpeni (Alba) – de la PNL
– antreprenor pompe funebre (de succes, înțeleg) la Piatra Neamț – de la PNL
– condamnat penal la Craiova – de la PNL
– consilier local PNL la Baia Mare
Haideți să completăm lista!
Mai aveți exemple de “profesionalizare” și “depolitizare” marca PNL sau PSD din spitale dar nu numai?”, scrie Vlad Voiculescu pe contul său de Facebook.

2 COMENTARII

 1. Lupii se sfâșie între ei și mai vorbesc de blană…
  Hai că s-a îngălat și ăsta din dat târcoale pe la slană!

  … Haideți ca să NE râdem de ăștia care măcar nu tac din gură și v-o tot pun mereu de ziuă
  Pe care ar trebui să-i duceți odată-n Marea Neagră, poate așa mai faceți și-altceva decât să bateți numai apa-n piuă!

  V-a picat greu COLIVA de vă tot curge așa saliva?!?

  Ce v-aș expune la Antipa!… Și cu Covidu, și cu gripa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.