DISTRIBUIŢI

Partidul Național Liberal (PNL) a decis săptămâna trecută să participe pe liste proprii la alegerile din 2024 și nu în alianță cu Partidul Social Democrat (PSD). Liberalii au ales calea „prin noi înşine”, în baza unui vot în unanimitate dat de conducerea partidului, întrunită în Birou Politic Național, vineri, la Sinaia.

Decizia nu îi oprește pe liberali să voteze în Pralament toate aberațiile pesediste care oricum le convin de minune și baronilor PNL.

În aceeași ședință, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a sugerat că s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale.

Căcărău s-a înființat la TV: „Să vină generalul”

Două zile mai târziu, Crin Antonescu un personaj despre care de 9 ani nu se mai știe dacă muncește  ceva, el declarând doar că „face ce-i place, când îi place”, l-a lingușit pe Ciucă: „Un militar are nişte calităţi care sunt foarte utile în politică, pentru că şi politica este o bătălie, cu mijloace civile, fără arme, dar o bătălie. Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a arătat Crin Antonescu, precizând că „asta nu înseamnă afectarea democraţiei, ci înseamnă capacitatea de a conduce, pentru că un partid trebuie condus şi un general trebuie să arate că ştie să conducă. Impresia care mi-a lăsat-o domnul Ciucă, de exemplu, este că are ceva care chiar e mai rar, eu cred că seriozitatea, corectitudinea, capacitatea de a respecta un cuvânt dat, este la domnul Ciucă autentică, e ingenuă, e reală, până la proba contrarie.”

Declarațiile vin în contextul în care PNL-iștii negociază locurile pe listele de candidați la europarlamentare și Crina vrea un nou post de eurodeputat pentru Adina Vălean, pentru că lui, Bruxellesul a ajuns să-i placă foarte mult și ar vrea să trăiască acolo, după cum declara chiar el în urmă cu un an.

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.