Acasă Social Apele au izolat, din nou, sute de localnici

Apele au izolat, din nou, sute de localnici

DISTRIBUIȚI

Mii de localnici din județele Dåmbovița, Covasna și Buzău au rămas izolați după ce apele au distrus mai multe drumuri. Astfel, familiile din 680 de gospodării din comuna dåmbovițeană Văleni Dåmbovița au rămas izolate, după ce precipitațiile abundente, căzute în noaptea de duminică spre luni, au distrus drumurile comunale DC 29 și DC 30, precum și patru drumuri locale. În orașul Pucioasa o viitură a distrus podul provizoriu peste råul Bizdidel, astfel că 30 de locuințe au rămas izolate. În noaptea de duminică spre luni, timp de șase ore, DN 72 A, Cåmpulung Muscel – Tårgoviște, a fost blocat din cauza ploilor abundente, care au adus pe carosabil pietre și aluviuni de pe un versant. În acest caz a fost nevoie ca lucrătorii Secției de Drumuri Naționale Pitești să intervină cu utilaje pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil. Și în județul Covasna, zece localități au fost afectate de inundații. Apele au distrus, parțial, 130 de case. În apropierea localității Ozun, un bărbat și un copil au fost surprinși de viitură în timp ce încercau să treacă, cu o căruță, prin apă, aceștia fiind salvați în scurt timp.
În județul Buzău, aproximativ cinci mii de localnici din comuna Chiojdu au rămas izolați, după ce drumul care leagă localitatea de restul județului Buzău a fost rupt, în noaptea de duminică spre luni, de o viitură formată în urma ploilor abundente.
Ieri, un tånăr în vårstă de 20 de ani, care a încercat să traverseze într-o căruță råul Moldova, a fost luat de ape. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava, doi tineri au încercat să treacă råul într-o căruță, iar la un moment dat unul dintre aceștia a căzut în apă și a fost luat de curenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.