Acasă Social Carduri de acces pentru elevi, în toate școlile din Sectorul 1, de...

Carduri de acces pentru elevi, în toate școlile din Sectorul 1, de la începutul anului școlar

DISTRIBUIȚI

Primăria Sectorului 1 introduce carduri de acces pentru elevi în toate școlile și liceele din sector, cu excepția unităților speciale, cei nou-veniți în clasa I și în clasa a IX-a urmând să beneficieze de acest sistem de la 15 octombrie.
Primăria Sectorului 1 va introduce, odată cu începerea noului an școlar, carduri de acces pentru elevi în toate școlile și liceele din această zonă administrativă, cu excepția școlilor speciale. De la 15 octombrie 2013 vor beneficia de acest sistem și elevii nou-veniți din clasele pregătitoare în clasa I, respectiv elevii care au trecut din clasa a VIII-a în clasa a IX-a, potrivit unui comunicat de presă al primăriei.
Prin acest sistem sunt monitorizate toate intrările și ieșirile elevilor din unitatea de învățământ printr-un card de acces ce este citit automat de antenele magnetice amplasate la fiecare intrare, respectiv ieșire din școală. În plus, a fost creat și un site, www.accesinscoli.ro, prin care părinții, după ce vor primi un username și o parolă, vor avea acces la situația absențelor propriului copil și la alte informații personale generate de sistem.

Mihaela Dobrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.