Home Social Concursul pentru burse in strainatate, relansat

Concursul pentru burse in strainatate, relansat

DISTRIBUIŢI

Oficiul National al Burselor de Studiu in Strainatate anunta relansarea concursului pentru bursele finantate de Guvernul Romaniei, in anul universitar 2003-2004, in domeniile de interes pentru integrarea in Uniunea Europeana.

Dosarele pot fi depuse la Registratura MEC pana la 24 aprilie a.c., iar rezultatele vor fi anuntate pe 2 mai. Contestatiile pot fi depuse pana cel tarziu pe 12 iunie. Pe 16 iunie 2003 vor fi anuntate rezultatele finale.

Domeniile de interes pentru integrarea in UE sunt politica regionala, agricultura, justitie si afaceri interne, politici de mediu in UE, energie, politici in domeniul sanatatii, politica in domeniul concurentei, politica industriala si de intreprindere, dreptul societatilor comerciale, politica in domeniul transporturilor, politici sociale si de ocupare a fortei de munca, managementul fondurilor de coeziune si structurale, managementul proiectelor, drept european, institutii europene si legatura cu institutiile nationale, administratie europeana, societatea informationala in Uniunea Europeana.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.