Acasă Social Cupa „ŞAH ARENA SECTOR 6” , în beneficiul copiilor defavorizați

Cupa „ŞAH ARENA SECTOR 6” , în beneficiul copiilor defavorizați

DISTRIBUIȚI

Competiţia „ŞAH ARENA SECTOR 6” ediţia I va avea loc duminică, începând cu orele 10.00, la Complexul de Servicii de Recuperare, situat înStrada Bascov 14-18, Bucuresti.

 

Evenimentul este organizat în beneficiul copiilor defavorizaţi din Sectorul 6, pasionaţi de sportul minţii, care se pregătesc săptămânal în cadrul proiectului „Lumea celor 64 de pătrate” şi care vor avea şansa, astfel, să concureze într-o competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Şah.

Cupa „ŞAH ARENA” se va desfăşura în sistem ŞAH RAPID Open, sistem de joc: elveţian – 7 runde, ritm de joc: 15 min + 5 sec/mutare/ jucător. Criterii de departajare: Bucholtz mediu, Bucholtz, Progresiv.

Ca la orice competiţie, premiile aduc un spor de motivaţie pentru participanţi, astfel că, la Cupa „ŞAH ARENA”, jucătorii vor primi diplome, medalii, cupe şi premii în bani pentru primii clasaţi, asigurate de C.S. Alcor Bucureşti.

Persoanele interesate să participe la Cupa „Şah ARENA SECTOR 6”, care sunt legitimate la Federaţia Română de Şah, sunt aşteptate la sediul Complexului de Servicii de Recuperare din Str. Bascov 14-18, Bucuresti, duminică, 19 octombrie, începând cu orele 09.00. Taxa de participare este de 40 lei. Informaţii suplimentare poti fi obţinute la sah@alcorgrup.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.