Acasă Social Directorul medical al Institutului -Ana Aslan-, inlaturat abuziv

Directorul medical al Institutului -Ana Aslan-, inlaturat abuziv

DISTRIBUIȚI

Ministrul sanatatii si familiei, Daniela Bartos, a mai facut o modificare in conducerea Institutului -Ana Aslan-, schimband directorul medical, dupa ce, anul trecut, l-a inlocuit in functie pe directorul general. Astfel, doctorita Maria Georgescu, specialist in geriatrie, a fost inlocuita peste noapte din functie, fara ca, in prealabil, sa fie avertizata sau sa i se aduca la cunostinta vreo neregula din activitatea sa de director medical. In felul acesta, Bartos inlatura singurul geriatru aflat la conducerea institutului – doctorita Georgescu, apropiata a profesoarei Ana Aslan, se bucura de prestigiu profesional atat in tara, cat si in strainatate.

Argumentele ministeriale sunt cel putin penibile, pentru ca ele fac referire la posibile sau imaginare intrigi din interiorul institutului. Ministrul Daniela Bartos a declarat ca spera ca, prin aceasta numire, disputele dintre unele doctorite sa dispara. -Sper ca, de acum, cu doi barbati la conducere, apele sa se linisteasca-, a precizat Bartos.

Director medical a fost numit conferentiarul Dan Gheorghe, cardiolog la Spitalul Colentina din Bucuresti. Director general al institutului este capitanul Ion Ungheanu, cadru militar activ. Ungheanu a fost recomandat de Regia Autonoma Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat – administratorul institutului, el fiind militar activ si sef de serviciu la Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti.

Doctorita Maria Georgescu ne-a declarat ca decizia ministrului Bartos este absolut gratuita si, in consecinta, o va ataca in instanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.