Home Social Încep înscrierile la examenul de bacalaureat

Încep înscrierile la examenul de bacalaureat

DISTRIBUIŢI

Luni are loc proba scrisă la limba română de la sesiunea specială a bacalaureatului, destinată olimpicilor şi sportivilor, examen care are loc la un liceu din Ploiești.

Tot luni, încep înscrierile atât pentru absolvenţii de anul acesta ai clasei a XII-a, cât şi pentru cei care nu au obţinut note de trecere în anii anteriori. După înscrieri, care pot fi făcute toată săptămâna, prima probă va fi cea de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală la limba română, care se desfăşoară între 10 și 12 iunie. Evaluarea în limba maternă are loc în perioada 11 – 13 iunie. Va urma apoi evaluarea competențelor digitale, între 16 și 20 iunie, și a compentențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, între 23 și 27 iunie. Prima proba scrisă, cea la limba română, va fi pe 30 iunie, iar pe 1 iulie va fi examenul scris la limba maternă. Proba obligatorie a profilului se va da pe 2 iulie. Două zile mai târziu, candidații vor susține proba la alegere, rezultatele urmând să fie afișate pe 7 iulie.

Candidații au dreptul la contestații, urmând ca rezultatele finale după soluționarea acestora să fie afișate pe 11 iulie.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.