Acasă Social Indicatoare impotriva prostitutiei

Indicatoare impotriva prostitutiei

DISTRIBUIȚI

Locatarii de langa Gara Internationala, din Iasi, exasperati de traseistele care isi fac meseria prin zona, au instalat doua panouri, care par semne de circulatie in toata regula si care sugereaza trecerea interzisa pentru proxeneti si prostituate. -Daca am vazut ca Politia nu face nimic, am facut noi putina ordine-, spun cetatenii.

Lista indicatoarelor de circulatie din Iasi s-a imbogatit, in ultimele doua saptamani, cu inca doua noi sigle. Pe un copac de pe bdul Nicolae Iorga, un locatar din zona a fixat, unul sub celalalt, doua indicatoare cu semnul interdictiei pentru pesti si prostituate. Indicatoarele par, la prima vedere, semne de circulatie in toata regula, chiar daca desenele sunt parodice. Pe primul este ilustrata o silueta feminina, taiata cu o bara rosie, totul incadrat intr-un cerc alb, cu conturul rosu, exact ca la un indicator obisnuit. Pe al doilea panou este desenat un rechin imbracat in costum si cu sapca de smecher, barat de asemenea cu linie rosie. Exasperat de popularea zonei de catre practicantele celei mai vechi meserii din lume, cetateanul respectiv si-a zis ca trebuie sa ia singur masuri, atata vreme cat sesizarile facute catre Politie nu au avut nici un rezultat.

-Anul trecut am facut reclamatii peste reclamatii, dar fara nici un efect. Pestii continuau sa-si supravegheze fetele de dupa gardul viu care imprejmuieste blocul, stand chiar pe teava de gaz metan, care s-a si fisurat. Noi am pus sarma ghimpata si am imprejmuit cu un gardut locul unde se adunau si stateau toata noaptea, in speranta ca nu ne vor mai deranja-, ne-a spus sotia celui care a pus indicatoarele, care insa, de teama sa nu atraga furia proxenetilor, nu a vrut sa-si decline identitatea.

Vara trecuta, locatarii isi chemau copiii la ora 7 seara in case, pentru ca atunci incepea ziua de munca a pestilor si prostituatelor. Pe timpul noptii, din apartamente puteau auzi discutiile intre pesti, care faceau trafic cu fetele, sau chiar bataile aplicate prostituatelor, pentru ca nu au oferit serviciile pentru care clientul platise.

Minunea este ca punerea celor doua indicatoare pe copacul de langa bloc a avut, se pare, un efect imediat. De doua saptamani, oamenii nu au mai vazut picior de peste sau de prostituata langa blocul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.