Acasă Social Indignat că a trebuit să aștepte la spital, un controversat primar a...

Indignat că a trebuit să aștepte la spital, un controversat primar a început să țipe că medicii primesc bani mulți. Doctorii au chemat poliția

DISTRIBUIȚI

Celebru după ce a fost acuzat că a prejudiciat fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia și unul dintre cei mai bogați primari din țară, primarul comunei Slivilești, județul Gorj, Sorin Bucurescu, și-a pierdut răbdarea în noaptea de sâmbătă spre duminică la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Venit cu fiica sa în vârstă de 20 de ani care acuza o durere de cap, primarul a început să țipe pe holul unitații sanitare: „ăsta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi, să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la urgenţă, că luaţi bani mulţi”. Medicii îngrijeau în acest timp alți bolnavi și au chemat poliția. Acesta este efectul promisiunilor mincinoase ale PSD din campania electorală că va crește salariilor medicilor aproape la nivel european. Bucurescu, primar PSD, a ajuns probabil să și creadă propriile minciuni.

Când a venit poliția, primarul s-a calmat: „le-am vorbit frumos, le-am explicat că acel copil are probleme, că a făcut un tomograf la Timişoara şi se simte rău, nu i-a interesat”. După ce au consultat tânăra, medicii au constatat că aceasta este în afara oricărui pericol, au semnat o hârtie în acest sens și aceasta a plecat acasă. Primarul a fost însă nemulțumit și a declarat că va pleca la Timișoara cu fata pe care o durea capul.

Conducerea spitalului a declarat că a declanșat o anchetă internă. Desigur că din moment ce fata nu a fost internată nici la Timișoara, e puțin probabil ca medicii să fie sancționați. Totodată și pacienții trebuie să înțeleagă că la urgență nu te poți prezenta cu orice indispoziție sau banală durere de cap iar medicii de la UPU au obligația să trateze doar urgențele reale.

 

1 COMENTARIU

  1. Pai a fost sau nu consultata??si de unde sa stie primarul ca urgenta e reala sau nu?? Doar medicul poate stabili da ori ba.Ma intreb daca acest Paraschiv avea si el o fata si spunea acesteia ca urgenta nu e reala si-i mai dadea si una dupa ceafa si fatuca dedea ortu popii?? Paraschiv indeamna poporul sa nu se prezinte l UPU daca nu are acte de la presedintele blocului ,de la politie.pompieri finante banci anaf care sa graiasca in scris si vizate de notar ca ai o URGENTA REALA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.