Acasă Social Medici coordonatori in sectoarele Capitalei

Medici coordonatori in sectoarele Capitalei

DISTRIBUIȚI

Fiecare dintre cele sase sectoare ale Capitalei are, de la inceputul lunii iulie, cate un medic coordonator, astfel incat sa fie intarita colaborarea cu comunitatile locale si consiliile locale pentru rezolvarea tuturor problemelor privind sanatatea intregii populatii, a comunicat directorul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, Maura Popescu.

Functiile, a caror infiintare a fost aprobata de conducerea Ministerului Sanatatii si Familiei, vor determina o mai buna coordonare a retelei sanitare a Capitalei, care asigura asistenta medicala a unei populatii de aproximativ 2,3 milioane de locuitori, urmarindu-se eficientizarea activitatii, aplicarea uniforma si profesionista a programelor nationale de sanatate.

In aceste functii au fost numite, potrivit comunicatului Directiei de Sanatate, -nume cunoscute in viata medicala care au dovedit de-a lungul carierei calitati de buni organizatori si care se bucura de respect in randul populatiei.

In sectorul 1 a fost numit dr. Bogdan Martian – medic primar chirurgie generala de la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, in sectorul 2 – prof. dr. Florin Popa, medic primar chirurgie generala la Spitalul Clinic de Urgenta -Sf. Pantelimon- si profesor universitar la UMF Bucuresti, in sectorul 3 – prof. dr. Eugen Bratucu, medic primar chirurgie generala la Spitalul Clinic Caritas si profesor universitar UMF Bucuresti, in sectorul 4 – prof dr. Alexandru Ciocalteu, medic primar medicina interna si nefrologie la Spitalul Clinic de Urgenta -Sf. Ioan- si profesor universitar la UMF Bucuresti, in sectorul 5 – dr. Mihail Galaseanu, medic primar urologie la Spitalul Clinic -Prof. Dr. Th. Burghele-, in sectorul 6 – dr. Bianca Mihai, medic primar pediatrie si medic director la Spitalul de Copii Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.